Laktoosittoman Piparitaikinamme kehitystyö lähti toiveesta saada taikinaan herkullisempi maku, parempi leivottavuus ja rakenne sekä kauniimpi paistotulos.
Järjestimme viime vuoden (2011) marraskuussa kaksi Piparitaikinan kehittäminen -leivontailtaa. Ryhmiin valitut pääsivät todenteolla osallistumaan taikinan kehitystyöhön. Saimme testi-illoista arvokkaita mielipiteitä, joiden avulla jatkoimme tuotekehitystä. Nyt saamme ylpeinä esitellä uudistetun tuotteemme!
Laktoositon Piparitaikina, 500 g ja 1 kg
Myllyn Paras Laktoositon Piparitaikina on perinteisen piparitaikinan makuinen, helposti käsiteltävä ja kauniin ruskeaksi paistuva. 500 g pakkauksessa on yksi iso taikinalevy ja 1 kg pakkauksessa kaksi isoa taikinalevyä.
Piparitaikinan kehitys
Uudistimme Laktoosittoman Piparitaikinan yhdessä kuluttajien kanssa. Laktoosittoman Piparitaikinamme kehitystyö lähti toiveesta saada taikinaan herkullisempi maku, parempi leivottavuus ja rakenne sekä kauniimpi paistotulos. Halusimme saada kuluttajilta aitoja mielipiteitä piparitaikinasta ja järjestimme viime vuoden marraskuussa kaksi Piparitaikinan kehittäminen -leivontailtaa koekeittiössämme Helsingissä Maku-lehden lukijoille. Ryhmiin valitut pääsivät todenteolla osallistumaan Laktoosittoman Piparitaikinan kehitystyöhön.
Saimme testi-illoista arvokkaita mielipiteitä, joiden avulla jatkoimme tuotekehitystä.
Testiryhmäläisten kommentteja:
"En ole koskaan tehnyt itse taikinaa. Valmistaikinoista on helppo leipoa ja saa hyvän joulun tuoksun saman tien. Omat piparkakkuni jätän mieluiten vaaleiksi."