Mainos

Myllyn Paras uudisti Laktoosittoman Piparitaikinan yhdessä kuluttajien kanssa

Laktoosittoman Piparitaikinamme kehitystyö lähti toiveesta saada taikinaan herkullisempi maku, parempi leivottavuus ja rakenne sekä kauniimpi paistotulos.

Järjestimme viime vuoden (2011) marraskuussa kaksi Piparitaikinan kehittäminen -leivontailtaa. Ryhmiin valitut pääsivät todenteolla osallistumaan taikinan kehitystyöhön. Saimme testi-illoista arvokkaita mielipiteitä, joiden avulla jatkoimme tuotekehitystä. Nyt saamme ylpeinä esitellä uudistetun tuotteemme!

Laktoositon Piparitaikina, 500 g ja 1 kg

Myllyn Paras Laktoositon Piparitaikina on perinteisen piparitaikinan makuinen, helposti käsiteltävä ja kauniin ruskeaksi paistuva. 500 g pakkauksessa on yksi iso taikinalevy ja 1 kg pakkauksessa kaksi isoa taikinalevyä.

Piparitaikinan kehitys

Uudistimme Laktoosittoman Piparitaikinan yhdessä kuluttajien kanssa. Laktoosittoman Piparitaikinamme kehitystyö lähti toiveesta saada taikinaan herkullisempi maku, parempi leivottavuus ja rakenne sekä kauniimpi paistotulos. Halusimme saada kuluttajilta aitoja mielipiteitä piparitaikinasta ja järjestimme viime vuoden marraskuussa kaksi Piparitaikinan kehittäminen -leivontailtaa koekeittiössämme Helsingissä Maku-lehden lukijoille. Ryhmiin valitut pääsivät todenteolla osallistumaan Laktoosittoman Piparitaikinan kehitystyöhön.

Saimme testi-illoista arvokkaita mielipiteitä, joiden avulla jatkoimme tuotekehitystä.

Testiryhmäläisten kommentteja:

"En ole koskaan tehnyt itse taikinaa. Valmistaikinoista on helppo leipoa ja saa hyvän joulun tuoksun saman tien. Omat piparkakkuni jätän mieluiten vaaleiksi."

"Piparissa on juuri sen oikean piparin maku."

"Maistuu hyvältä myös taikinana."

"Olen kotitalousopettaja, ja käytämme oppilaiden kanssa valmistaikinoita piparkakkutalojen tekemiseen. Myös pienempien lasten kanssa näistä on helppo leipoa. Hyvä piparkakkutaikina on mielestäni muovailuvahamainen, se ei mene leipoessa heti kuivaksi."

"Olen piparihöperö. Käytän aina valmista piparkakkutaikinaa ja leivon sen ohuiksi ja rapeiksi pipareiksi."

"Pidän valmistaikinoista, ne ovat helppoja käsitellä. Eroja näyttää silti löytyvän."

"Hyvä piparkakkutaikina on sopivan sitkeää leipoa. Lasten kanssa sellainen taikina toimii parhaiten."

Tuotekehittäjämme Iiro Heinonen kertoo uudistetun taikinan kehitystyöstä:

– Piparitaikinan kehitystyössä tärkein tavoitteeni oli parantaa laktoosittoman taikinan makua, saada siinä maistumaan se perinteinen joulu. Tuotekehityksen myötä taikina tuoksuu itse tehdyltä, siitä leivotut piparit ovat mureita ja maistuvia. Iso taikinalevy on helppo myös perheen pienimpien käsitellä, näin voimme jakaa piparinleivonnan muistoja myös uusille sukupolville.

Nyt saamme ylpeinä esitellä uudistetun tuotteemme!

Artikkeli: Myllynparas.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja