Mainos

"Muu maailma ei välitä sinusta tai tunteistasi" – äiti ehdotti kyseenalaista tapaa puuttua taaperon raivareihin

Facebook-kirjoituksen mukaan vanhemmilla pitäisi olla käytössä salainen koodi, jolla he voivat viestiä muille aikuisille.

Jamie Matsonin Facebook-julkaisu herätti tunteita – eikä Matson edes itse ollut tästä vastuussa. Hän päätti jakaa ystävänsä erikoisen päivityksen, jossa analysoidaan lasten raivokohtauksiin puuttumista, kertoo Good to know -sivusto.

Ystävän mukaan vanhemmilla pitäisi olla käytössä salainen koodi, jolla he voivat viestittää muille aikuisille, että nämä voivat ojentaa kiukuttelevaa lasta.

Toiminnalle olisi kolme hyvää syytä: lapsi järkyttyisi vieraan aikuisen läksytyksestä niin, että hiljenisi, tilanne muistuttaisi tuntemattomien ihmisten vaarallisuudesta ja lapsi saisi oppia, että vaikka hänen vanhempansa kuuntelevat ja sietävät kaikenlaista, muu maailma ei tule sietämään huonoa käytöstä.

– Vaikka vanhempasi rakastavat sinua ja sietävät p*skaa käytöstäsi, muu maailma ei välitä sinusta (tai tunteistasi) huolimatta siitä, että olet söpö, tuntemattomaksi jäävä postaaja kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Osa kommentoijista pitää ideaa loistavana, mutta joidenkin mukaan se on huono. Esimerkiksi autistiselle lapselle kokemus voisi olla kammottava.

Osa kommentoijista pohtii, miksei tuntematon henkilö vain voi auttaa lapsensa kanssa kamppailevaa äitiä esimerkiksi keräilemällä tämän kaipaamia ostoksia.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.