Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Mustikkapullat vuoissa

mustikka-tuorejuustopulla
mustikka-tuorejuustopullaMTV/Myllyn Paras Oy
Julkaistu 18.08.2005 10:28(Päivitetty 08.12.2011 07:36)

Mustikka on vastustamaton yhdistelmä tuoreen pullan kanssa. Parhaimmillaan mustikka on leivonnaisissa juuri kerättynä, koska se ei ole vetinen, kuten on pakastuksen jälkeen. Tässä ohje pienille vuokapullille, joiden pohjana on käytetty käteviä pakastepullataikinalevyjä. Täytteenä on mustikoiden lisäksi tuorejuustoa ja mustikkamarmeladia. Voit leipoa myös pullat käyttäen täytteeksi pelkästään mustikoita ja hieman sokeria.

Mustikkapullat vuoissa

  • 12 kpl
  • 1 pkt pullataikinalevyjä, rasiassa oleva pakastetuote (sis. 6 levyä)
  • Täyte:
  • 100 g tuorejuustoa tms.
  • 150 g paistonkestävää mustikkamarmeladia
  • 4 dl mustikoita
  • Voiteluun:
  • munaa

Laita jäiset pullataikinalevyt uunipellille leivinpaperin päälle väljästi, peitä ne leivinliinalla ja laita ne uuniin hyvin miedolle lämmölle (50 astetta). Anna levyjen sulaa ja kohota hyvin n. 1 tunti. Paikan lämpimyys vaikuttaa siihen kuinka nopeasti taikina lähtee kohoamaan.

Leikkaa pullataikinalevyt kahtia ja painele aina yksi taikinaneliö yhteen folio- tai silikonivuokaan tai muffinipellien koloon niin, että taikinaa tulee tasaisesti reunoille ja pohjaan. Voitele pullien reunat munalla.

Laita jokaisen pohjalle 1-2 tl tuorejuustoa ja n. 2 tl mustikkamarmeladia. Laita päälle 2-3 rkl mustikoita. Voi antaa pullien kohota vielä hetken, mikäli ne eivät vaikuta kovin kohonneilta.

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla n. 10 minuuttia kauniin värisiksi.

Vinkki:
Voit leipoa pullat myös pelkillä mustikoilla.

Mikäli leivot pullataikina itse, katso resepti tästä:

Lisää aiheesta:

Influenssakausi käynnistynyt kunnolla – "Herkimmin tarttuvia viruksia"Mitä myyntiin joulumyyjäisiin? Nämä leivonnaiset viedään käsistäMoni mokaa joulukukkien kanssa: "Ihmisille on tullut pettymyksenä"Kun BMW-kuskin tutun reitin yksityiskohta muuttui, rysähti – katso varoittava video HelsingistäNäin vaarallisen suojatien ylitys sujui Helsingin aamuruuhkassa – huomaisitko sinä nämä jalankulkijat ratin takaa?Tee itse piparijäätelöä – tarvitset vain neljä ainesosaa
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen18:38
    Influenssa

    Influenssakausi käynnistynyt kunnolla – "Herkimmin tarttuvia viruksia"

  • Eilen16:44
    Jouluruoka

    Mitä myyntiin joulumyyjäisiin? Nämä leivonnaiset viedään käsistä

  • Eilen12:27
    Joulu

    Moni mokaa joulukukkien kanssa: "Ihmisille on tullut pettymyksenä"

  • Eilen09:59
    Autot

    Kun BMW-kuskin tutun reitin yksityiskohta muuttui, rysähti – katso varoittava video Helsingistä

  • Eilen08:24
    Liikenneturvallisuus

    Näin vaarallisen suojatien ylitys sujui Helsingin aamuruuhkassa – huomaisitko sinä nämä jalankulkijat ratin takaa?