Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Mustikkapullat vuoissa

mustikka-tuorejuustopulla
mustikka-tuorejuustopullaMTV/Myllyn Paras Oy
Julkaistu 18.08.2005 10:28(Päivitetty 08.12.2011 07:36)

Mustikka on vastustamaton yhdistelmä tuoreen pullan kanssa. Parhaimmillaan mustikka on leivonnaisissa juuri kerättynä, koska se ei ole vetinen, kuten on pakastuksen jälkeen. Tässä ohje pienille vuokapullille, joiden pohjana on käytetty käteviä pakastepullataikinalevyjä. Täytteenä on mustikoiden lisäksi tuorejuustoa ja mustikkamarmeladia. Voit leipoa myös pullat käyttäen täytteeksi pelkästään mustikoita ja hieman sokeria.

Mustikkapullat vuoissa

  • 12 kpl
  • 1 pkt pullataikinalevyjä, rasiassa oleva pakastetuote (sis. 6 levyä)
  • Täyte:
  • 100 g tuorejuustoa tms.
  • 150 g paistonkestävää mustikkamarmeladia
  • 4 dl mustikoita
  • Voiteluun:
  • munaa

Laita jäiset pullataikinalevyt uunipellille leivinpaperin päälle väljästi, peitä ne leivinliinalla ja laita ne uuniin hyvin miedolle lämmölle (50 astetta). Anna levyjen sulaa ja kohota hyvin n. 1 tunti. Paikan lämpimyys vaikuttaa siihen kuinka nopeasti taikina lähtee kohoamaan.

Leikkaa pullataikinalevyt kahtia ja painele aina yksi taikinaneliö yhteen folio- tai silikonivuokaan tai muffinipellien koloon niin, että taikinaa tulee tasaisesti reunoille ja pohjaan. Voitele pullien reunat munalla.

Laita jokaisen pohjalle 1-2 tl tuorejuustoa ja n. 2 tl mustikkamarmeladia. Laita päälle 2-3 rkl mustikoita. Voi antaa pullien kohota vielä hetken, mikäli ne eivät vaikuta kovin kohonneilta.

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla n. 10 minuuttia kauniin värisiksi.

Vinkki:
Voit leipoa pullat myös pelkillä mustikoilla.

Mikäli leivot pullataikina itse, katso resepti tästä:

Lisää aiheesta:

Käykö saunominen urheilusta? "Samanlaisia vaikutuksia"Onko lapsellasi tällaisia aterinsettejä? Vedetty myynnistäYksi suomalainen ruoka jakaa totaalisesti turistien mielipiteet: "En voi syödä"Kysely paljastaa: Suomalaiset kokevat painoon liittyvää epäasiallista kohteluaTomaattikohu kiehahti yli: Kiina hukkuu nyt omaan pyreeseensäMuutos äitiyspakkaukseen: Tässä tapauksessa voit saada pakkauksen lisäksi rahaa
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen19:16
    Sauna

    Käykö saunominen urheilusta? "Samanlaisia vaikutuksia"

  • Eilen17:48
    Takaisinvedot

    Onko lapsellasi tällaisia aterinsettejä? Vedetty myynnistä

  • Eilen16:45
    Ruoka

    Yksi suomalainen ruoka jakaa totaalisesti turistien mielipiteet: "En voi syödä"

  • Eilen15:05
    Painonhallinta

    Kysely paljastaa: Suomalaiset kokevat painoon liittyvää epäasiallista kohtelua

  • Eilen12:58
    Ruoka

    Tomaattikohu kiehahti yli: Kiina hukkuu nyt omaan pyreeseensä