Mustin ja Mirrin kohukoiranruoan myynti lopetetaan kokonaan – "Aiemmista eristä reklamaatioita"

Koiranomistajat ovat järkyttyneitä SMAAK-takaisinvedosta – "Mikä siinä on voinnut mennä niin pieleen?" 2:46
Näin MTV:n haastattelemat koiranomistajat kadulla kommentoivat koiranruokakohua – katso video!

Lemmikkitarvikkeita myyvä Musti Group lopettaa SMAAK Herkkä kala viljaton koiranruoka- ja SMAAK Viljaton kissanruoka kana -tuotteiden myynnin. Yhtiö ilmoitti asiasta torstaina.

Tuotteissa on Musti Groupin mukaan käytetty saman ulkomaisen raaka-ainevalmistajan perunahiutaletta kuin aiemmin myynnistä poistetuissa tuote-erissä. Takaisin vedettyjen erien epäillään aiheuttaneen lemmikkien sairastumisia.

–  Olemme saaneet myös näiden kahden tuotteen aiemmista tuote-eristä nyt reklamaatioita ja haluamme varovaisuusperiaatteeseen nojaten poistaa myynnistä kokonaan nämä kaksi tuotetta, Musti Group kertoo tiedotteessa.

Yhtiö samalla painottaa, että sen muissa tuotteissa ei käytetä sairastumisepäilyihin liitettyä perunahiutaletta.

Näin palautat tuotteen

Kuluttajat voivat palauttaa jo ostamansa SMAAK Herkkä kala viljaton koiranruoka- ja SMAAK Viljaton kissanruoka kana -tuotteet ilman alkuperäistä pakkausta tai kuittia. Musti Group suosittelee keskeyttämään tuotteiden käytön ja palauttamaan ne ostopaikan mukaan Mustin ja Mirrin tai Peten Koiratarvikkeen -myymälään.

Virallisen reklamaation kuluttaja voi tarvittaessa tehdä suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@mustijamirri.fi tai info@petenkoiratarvike.com.

Musti Group toteaa, että tilanne on vakava ja ettei tällaista saisi koskaan tapahtua. Yhtiö ilmoittaa varmistavansa vastedes jokaisen saapuvan perunaerän raaka-aineen glykoalkaloiditason. Glykoalkaloidit ovat kasvisten luontaisia myrkkyjä, joita saadaan pääasiassa perunasta.

Lue myös:

    Uusimmat