Mainos

Mustasukkainen mies seurasi ex-puolisoaan ja murhasi tämän raa'asti puukottamalla – passitettiin elinkaudeksi vankilaan

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi tänään viisikymppisen miehen elinkautiseen vankeuteen ex-puolisonsa salakuuntelusta ja murhasta.

Murha tapahtui oikeuden mukaan Tampereella viime vuoden marraskuussa. Mies löi ja viilsi ex-puolisoaan veitsellä 16 kertaa tämän omassa kodissaan. Yksi veitsenpistoista osui sydämeen. Mies oli puhunut uhrin tappamisesta käydessään Irakissa vain reilua viikkoa ennen tekoa.

Shwan Ahmed Hassan, 51, oli vielä vuosia eron jälkeen mustasukkainen ja seurasi naisen toimintaa. Mies oli selvittänyt naisen puhelimen suojakoodin ja saanut tietää, että nainen viestittelee toisen miehen kanssa.

Miehen mukaan hän ei suunnitellut tai harkinnut tekoa. Hän myönsi henkirikoksen pikaistuksissa tehtynä tappona. Oikeus kuitenkin totesi, että teko oli murha sen julmuuden ja raakuuden takia.

Oikeus määräsi miehen korvaamaan naisen kahdelle täysi-ikäiselle lapselle kummallekin 10 000 euroa ja kolmelle alaikäiselle kullekin 15 000 euroa korvausta äitinsä menettämisen aiheuttamasta kärsimyksestä.

Tuomiosta voi valittaa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja