Murhasyytteistä vapautettu Jari Aarnio kertoo MTV:lle, millaista oli odottaa korkeimman oikeuden ratkaisua: "Joka aamu mielessä ensimmäisenä ja illalla viimeisenä"

Jari Aarnio helpottui korkeimman oikeuden päätöksestä: Murhajutun ratkaisu ollut ex-poliisin mielessä koko viime vuoden 6:42
Jari Aarnio helpottui korkeimman oikeuden päätöksestä: Katso ex-poliisin koko haastattelu videolta.

Korkein oikeus (KKO) hylkäsi tiistaina syyttäjien valituslupahakemuksen liittyen Helsingin huumepoliisin ex-päällikön Jari Aarnion murhaepäilyyn. Aarnio otti tiedon helpottuneena vastaan.

– Hyvä fiilis tietysti, ettei tarvitse jälleen kerran aloittaa alusta ja ruveta kertaamaan vanhoja asioita, joita kukaan ei muistakaan, mitä joskus on ylipäätään tapahtunut. Heti ensimmäisenä soitin läheisilleni, kun kuulin korkeimman oikeuden päätöksestä, Aarnio kertoo MTV Uutisille.

Aarnio sanoi odottaneensa korkeimman oikeuden päätöstä vailla minkäänlaisia ennakko-odotuksia sen lopputuloksesta. 

– Tietysti toivoin, että se päättyisi näin, kuten se nyt päättyi. Tämä asia oli joka aamu mielessä ensimmäisenä ja illalla viimeisenä ja päivisin lukuisia kertoja. Sellainen on tämä viimeinen vuosi ollut.

Aarnion virkarikos- ja huumejuttujen poliisitutkinnat alkoivat 10 vuotta sitten ja niitä seurasi vuosien ajan jatkuneet oikeudenkäynnit eri oikeusasteissa.

Entinen poliisi sanoo seuraavaksi käyvänsä läpi kulunutta vuosikymmentä.

– Kyllä minä jollain tavalla perkaan tätä kymmentä vuotta ja mitä kaikkea tässä on tapahtunut.

Katso yllä olevalta videolta koko Jari Aarnion haastattelu.

Lue myös:

    Uusimmat