Muotivaikuttaja Sami Sykkö antoi arvionsa Sanna Marinin pukeutumisesta: "Nahkatakki Nato-neuvotteluissa oli hyvä veto"

Sami Sykkö kehuu pääministeri Sanna Marinin pukeutumista –"Perästätulijat höpisee" 2:05
Katso video: Sami Sykkö kehuu pääministeri Sanna Marinin pukeutumista – "Perästätulijat höpisee!"

Muotivaikuttaja ja Fashion Finlandin päätoimittaja Sami Sykkö vieraili Uutisaamussa ja otti kantaa pääministeri Sanna Marinin ympärillä käytyyn pukeutumiskeskusteluun. Katso kommentti yllä olevalta videolta!

Pääministerin pukeutuminen on aiheuttanut keskustelua kerta toisensa jälkeen. Viimeisimpänä keskusteluun nousi Marinin paljettimekko, johon hän pukeutui Flow Festivalissa.

Sykkö pitää Marinin erilaista pukeutumistyyliä hyvänä asiana.

– Sä et voi kuvitella, miten iloinen mä olen tästä. Meillä on pääministeri, joka näyttää edestä mallia, että näin poliitikot voivat pukeutua.

– Niin kauan politiikassa on ajateltu, että ihmiset litistetään kapeaan muottiin, johon pitää mahtua ja josta karsitaan kaikki pois, Sykkö vastaa Uutisaamun juontaja Ivan Puopolon kysymykseen.

– Ei hän paljettimekko päällä mene eduskunnan täysistuntoon tai hallituksen tapaamiseen, sinne hän laittaa päälle jotain muuta.

Muotivaikuttaja pitää Marinin pukeutumista onnistuneena. Sykön mielestä erilainen pukeutuminen ei vaikuta Marinin uskottavuuteen poliitikkona tai pääministerinä.

Katso Sami Sykön koko haastattelu Uutisaamussa alla olevalta videolta: 

Tyyliasiantuntija Sami Sykkö ryhtyy työelämäprofessoriksi 8:20

Sykkö arvioi Maikkari-vierailullaan myös toimituksen väen loppukesän tyyliä. Lue lisää ja katso video: Muotiguru Sami Syköltä pisteitä väreistä ja kengistä

Muotiguru Sami Sykkö arvioi MTV:n toimituksen loppukesän pukeutumista – pisteitä väreistä ja kengistä 5:20
Sykkö jakoi maikkarilaisille sekä ruusuja että risuja. 

Lue myös:

    Uusimmat