Muodin huipulle -Tuomas surkeana: Onko mielipaha tämän arvoista?

Muodin huipulle -Tuomas joutui neljännen tehtävän jälkeen pudotusuhan alle. Tuomaristo kuitenkin antoi lahjakkaalle miehelle toisen mahdollisuuden ja Tuomaksen taival Muodin huipulle jatkuu edelleen.

Pudotusuhan alle joutuminen veti Muodin huipulle -suunnittelija Tuomas Kantolan, 29, mielen matalaksi.

– Mulla oli aika tukala ilme siinä ja se tuntui epämiellyttävältä. En osaa selittää sitä muuten kuin että oli tosi kiusallista olla siinä, hän kertaa catwalkin herättämiä tunteita.

Vieraileva tuomari Tiia Vanhatapio yhdisti Tuomaksen puvun Kauniisiin ja rohkeisiin. Yleisilme oli tuomareiden mielestä mauton.

– Kyllä se kritiikki oli rakentavaa ja aiheellista. Arvasin palautteen perusteella, että olen viimeisten joukossa. Tuomareiden mielestä puvussani ei ollut mitään hyvää, Tuomas sanoo apeana.

Tuskainen olo jatkoon pääsystä

Tuomaksen mukaan hänen pukunsa ei kuitenkaan ollut täysi katastrofi.

– Se oli onnistunut tehtävänannon mukaan, mutta se ei ollut mun näköinen. Se oli iltapuku, siinä oli haute couturea, taidetta ja taiteen epäkäytännöllisyyttä. Kaikki oli, mitä piti olla, hän pohtii.

Tuomas myöntää, että pudotus olisi voinut olla jopa helpotus.

– Jatkoon pääseminen tuntui aika tuskaiselta, helpompi olisi ollut pudota. En edes välillä tiedä, onko mielipaha tämän kisan arvoista. Yritän kuitenkin taistella itseäni siihen, että kyllä tästä tulee jotain, hän toteaa.

Muodin huipulle MTV3-kanavalla tiistaisin kello 20. Uusinta AVAlla keskiviikkoisin kello 20.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja