Mainos

Muodin huipulle -tuomari Efva Attling: Suomalaiset uskaltavat käyttää värejä

Muodin huipulle -sarjan viimeisessä tehtävässä vierailevana tuomarina toimi ruotsalainen suunnittelija, muusikko Eva Dahlgrenin puoliso Efva Attling. Efva kertoo haastattelussa, ketkä suunnittelijat vakuuttivat hänet ja mitä mieltä hän on suomalaisesta muodista.

Muodin huipulle -sarjan viimeisessä haastetehtävässä suunnittelijoita arvioi vakiotuomareiden rinnalla ruotsalainen korusuunnittelija Efva Attling.

– Suunnittelijoiden taso oli todella hyvä. Tiedän, että heillä ei ole käytössään paljon rahaa, mutta he olivat todella luovia, Efva kehui catwalkin jälkeen.

Etenkin Lenin ja Lindan luomukset saivat Efvalta kiitosta.

– Ne olivat kaupallisia pukuja, joita voisi myydä. Jussin puvussa oli liikaa kaikkea ja Retan puvun kantajalla taas pitäisi olla täydellinen vartalo, jota kaikilla ei ole, hän kritisoi.

Vinkkejä finalisteille

Efva kertoo työskennelleensä muodin parissa koko elämänsä ajan.

– Olen todella kiinnostunut muodista, joten mielestäni olen siksi myös hyvä tuomari, hän pohtii.

Entä miten Efva kuvailisi suomalaisten tyylitajua?

– Minun mielestäni Suomessa näkee enemmän värejä kuin Ruotsissa! Suomalaiset voivat olla ruotsalaisia ujompia, mutta te ilmaisette itseänne värien avulla. Ruotsin katukuvassa näkee paljon beigeä ja mustaa, hän vertailee.

Efva uskoo, että Muodin huipulle -finalistien joukosta voi löytyä suunnittelija, jossa olisi ainesta muotimaailman huipulle.

– Suunnittelijan täytyy rakastaa sitä mitä tekee ja hänen täytyy olla ylpeä itsestään. Siitä pitää aloittaa, Efva neuvoo tulevaa voittajaa.

Jäikö jakso näkemättä? Uusinta AVA-kanavalla tänään kello 20.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.