Muodin huipulle -Suvi: Voitto lisää kilpailuhenkeä

Muodin huipulle -suunnittelijat jaettiin kolmannessa jaksossa ryhmiin. Ryhmien tuli luoda kolmen asukokonaisuuden mallisto bisnesnaiselle. Catwalkilla tuulettamaan pääsivät Suvi Jaskari-Marchesi, Jussi Salminen ja Linda Sipilä. Ensimmäisen voittonsa saanut Suvi myöntääkin, että nyt myös kilpailun panokset kovenivat.

Muodin huipulle -suunnittelijat jaettiin viimeisimmässä jaksossa kolmen hengen ryhmiin. Jokaisen tiimin jäsenen tuli luoda asu bisnesnaiselle. Lisämaustetta tehtävään toi se, että asujen täytyi olla yhtenevät.

Voiton vei Suvin, Jussin ja Lindan joukkue. Sekä Linda että Jussi olivat voittaneet jo yhdet tehtävät, mutta Suville voitto oli ensimmäinen.

– Tosi hyvät fiilikset voitosta! Kova työ takana, mutta onnistuimme, nainen iloitsi catwalkin jälkeen.

Sama linja jatkuu

Täysin ongelmitta yhteistyö kolmen luovan suunnittelijan välillä ei kuitenkaan sujunut.

– Aluksi tuntui, että me olemme liian itsenäisiä ja menemme eri urille. Kun valitsimme kankaat, katsoimme tarkkaan, että siitä tulee toimiva kokonaisuus, Suvi kertaa.

– Me tiesimme kaikki, miten mallisto tehdään ja miten kankaiden valinta vaikuttaa malliston lopputulokseen. Tärkeää oli tuoda ideat esiin mallistossa niin, että ne toistuvat, ja että siinä on samaa rytmiä ja muotokieltä loppuun asti, hän jatkaa.

Suvi sai voiton myötä lisää itsevarmuutta ja luottamusta siihen, että omat ideat toimivat. Muiden kilpailijoiden kannattaa olla varuillaan, sillä nainen myöntää, että voiton myötä myös kilpailu tuntui kiristyneen.

– Kyllä se lisää kilpailuhenkeä. Yksilöinä vain eteenpäin, aion jatkaa samaa linjaa! hän vakuuttaa.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja