Muodin huipulle -Reta: Pukuni kaatui yliseksikkyyteen

Muodin huipulle -pudotusuhassa nähtiin Reta ja Jarna. Tuomariston mukaan Retan asu oli halvan näköinen, eikä se vastannut täysin tehtävänantoa. Kommentit saivat räväkän Retan kummastelemaan. – En ole täysin varma, mitä tuomarit kommenteillaan tarkoittivat, hän sanoo.

Muodin huipulle -sarjan toisen jakson pudotusuhan alle joutuivat Reta ja Jarna. Retan asua moitittiin halvaksi ja tuomareiden mukaan se ei vastannut tehtävänantoa, sillä 30 prosenttia puvusta täytyi olla tehty kukista. Reta sai kuitenkin jatkaa matkaansa muotikilpailussa, kun Jarna lähetettiin kotiin.

– En ole täysin varma, mitä sillä halvalla tarkoitettiin. Oliko se sitten se korkea halkio, joka teki asusta halvan näköisen? Punainen kangas on aina vaikea, se on vähän jouluinen ja siitä tulee tiettyjä asioita mieleen, mutta ne olivat ne materiaalit, mitä käsiin sai. Mieluummin niin, että malli on mekko päällä kuin alasti! Reta pohtii tuomareiden kommentteja.

– Mä olin hirveän tyytyväinen siihen, mitä olin tehnyt, mutta tuomarit eivät pitäneet. Tyylini on yliseksikäs, jopa kinky. Siinä ei myöskään ollut tarpeeksi kukkaa tai kasvista. Mutta jos olisin lisännyt kukkia, se olisi mennyt vielä enemmän pieleen, nainen arvelee.

Tuomarit tekivät oikean päätöksen

Pudotusuhan alla oleminen oli Retan mukaan hirveä kokemus.

– Joko sä lähdet kotiin tai jäät. Halusin jäädä ja haluan edelleenkin jatkaa kilpailua, en tahdo luovuttaa. Tuli sellainen fiilis, että nyt voi olla kotimatka edessä, mutta onneksi kääntyi toisinpäin, hän huokaisee.

Reta on sitä mieltä, että tuomarit tekivät oikean päätöksen pudottaessaan Jarnan.

– Jarnan puku oli aika kukkaketomainen ja tosi tyttömäinen. Hänellä loppui aika ja puku oli keskeneräinen, hän kritisoi.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja