Muodin huipulle -Leni: Lindan voitto ei ollut yllätys

Toista sijaa MTV3:n ja AVAn Muodin huipulle -ohjelmassa juhli kotkalainen Leni Lauretsalo. Suunnittelija vakuuttaa, että sija ei ole pettymys.

Suunnittelija Leni Lauretsalo ylsi Muodin huipulle -kilpailussa toiselle sijalle.

– Voitto olisi ollut hieno juttu, mutta en ole pettynyt. Tulin tähän kilpailuun sillä mielellä, että kunpa en putoaisi ensimmäisessä tehtävässä. Toinen sija on siis ihan loistava tulos minulle, hän iloitsee.

Myös omaan finaalisuoritukseensa hän oli tyytyväinen.

– Se harmittaa, että sovitus oli vasta edellisenä iltana eikä enää ehtinyt tehdä isoja muutoksia. Siellä oli monia vaatteita, joita olisin halunnut vielä työstää. Muuten mallistoni oli minun tyyliseni, kaupallinen ja simppeli, Leni toteaa.

Lindan mallisto täydellinen

Leni myöntää, että Lindan voitto ei tullut yllätyksenä.

– Olen ollut alusta alkaen sitä mieltä, että Lindassa on voittaja-ainesta. Tämä oli häneltä aivan loistava suoritus, jokainen malliston vaatekappale oli täydellinen. Ihailen Lindan kykyä käsitellä materiaaleja ja hän on lisäksi myös loistava muotoilija, Leni kehuu vuolaasti.

Jussilla oli ihan Jussin näköinen mallisto, tunteita herättävä ja erikoinen. Hän onnistui tuomaan oman juttunsa hyvin esiin. Toinen sija olisi voinut mennä ihan kummin päin tahansa minun ja Jussin osalta, hän jatkaa.

Kilpailusta jää Lenille hyvät muistot, mutta hän myöntää, että kokemus on ollut myös rankka.

– Kokemus oli äärettömän rankka, mutta hyvä mieli jää. On ollut ikävä katsoa jaksoja kotona, sillä sanojani on kärjistetty. Ohjelma näyttää erilaiselta, kuin minkälainen se kokemus siellä paikan päällä oli, hän harmittelee.

Muoti on tähän saakka ollut Lenille pelkkä harrastus töiden ohella. Nyt hän haluaa tehdä muodista itselleen ammatin.

– Asiakastöitä on tullut tosi paljon, joten täytyy perustaa toiminimi. Haluan jatkaa ehdottomasti muodin parissa, mutta etsin nyt itselleni sopivaa väylää, hän päättää.

Muodin huipulle -finaalin pikauusinta AVA-kanavalla keskiviikkona kello 20.00. Voit katsoa jakson myös Katsomosta.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja