Muodin huipulle -Jussi: Meissä kaikissa on voittaja-ainesta

Muodin huipulle -Jussi Salminen kertoo työskennelleensä finaalimallistonsa parissa yötä päivää. Mikä on hänen pahin pelkonsa viimeisen catwalkin suhteen?

Muodin huipulle -Jussin mallisto on viittä vaille valmis. Hän kertoo, että hänen luomuksensa eivät ole aivan niin erikoisia, kuin mitä häneltä on totuttu näkemään.

– Mallisto on minun näköiseni, mutta tällä kertaa siinä on mietitty käyttöominaisuutta. Halusin näyttää, että pystyn tekemään myös käytettävää vaatetta. Showstopper tosin on avantgardistinen, hän paljastaa.

Jussi uskoo, että finaalicatwalkista tulee jännittävä ja mielenkiintoinen.

– Siitä tulee varmasti hauska ja tunteellinen päivä. En ole ennen päässyt tekemään kokonaista mallistoa ja nyt saan näyttää sen suurelle yleisölle, se on tosi mahtavaa, hän intoilee.

Pahinta vastustajaa Jussi ei osaa kilpakumppaneistaan nimetä.

– Luulen, että Linda ja Leni ovat molemmat yhtä suuria vastuksia. Se riippuu ihan tuomareiden odotuksista, että minkälaisen voittajan he haluavat valita. Meissä kaikissa on voittaja-ainesta, mies tuumaa.

Eniten Jussia jännittää se, miten vaatteet istuvat mallien päälle.

– Malleille sovitus pelottaa! Olen kokeillut vaatteita koulukavereilleni ja mitannut tosi tarkkaan, mutta ihmiskeho on aina jokaisella erilainen. Toivottavasti ei tarvitse yhtään saumaa ratkoa ja avata, hän toivoo.

Katso Jussin videohaastattelu!

Jäikö jakso näkemättä? Uusinta AVA-kanavalla keskiviikkona kello 20.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja