Muodin huipulle -Harriet: Nyt en ajattele muotia!

Muodin huipulle -suunnittelijoiden yhdeksäs tehtävä oli ennustaa vuoden 2015 trendejä. Harriet ei onnistunut vakuuttamaan tuomareita ja hänet lähetettiin kotimatkalle.

Muodin huipulle -suunnittelija Harriet Kjellman joutui jättämään kilpailun yhdeksännen catwalkin jälkeen. Nainen oli pettynyt lopputulokseen.

– Finaalipaikkaa lähdin ehdottomasti tavoittelemaan, mutta tässä on pitkä matka takana. Voi hyvillä mielin sanoa, että pitkälle pääsin ja parhaani yritin, hän toteaa.

– Totta kai olen pettynyt, mutta tiedän omat rajoitteeni. En ole nopea suunnittelija luomaan ideoita, vaan vaadin siihen kehitysprosessin. Täällä siihen ei ole aikaa. Koko prosessin ajan designit olivat pinnallisia, se oli ehkä suunnittelupuolella pettymys, nainen harmittelee.

Tuomarit kritisoivat, että Harrietin työ ei vienyt muotia eteenpäin. Suunnittelija itse on eri mieltä.

– Sanoisin, että omalla tavalla vei ja työssä oli tietynlaista potentiaalia, hän huomauttaa.

Kilpailusta Harrietille jää erityisesti mieleen kanssakilpailijat.

– Olen tavannut monia ihmisiä ja monista on tullut hyviä ystäviä. Erityisesti läheisiä olivat Caterine ja Ansku. Minulla ei ole Suomessa muotialan piiriä, koska olen ollut niin kauan poissa. Sellaisen sain nyt luotua! hän iloitsee.

Lähitulevaisuuden suhteen nuorella suunnittelijalla on selvät sävelet.

– Menen nyt kotiin ja tavoite on, että en ajattele muotia ollenkaan. Sitten otan itseäni niskasta kiinni ja aloitan puhtaalta pöydältä. Ylöspäin mennään! hän vakuuttaa.

Ketä Harriet veikkaa voittajaksi? Katso video!

Jäikö jakso näkemättä? Uusinta AVA-kanavalla huomenna kello 20.

(MTV3)

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja