Mullistava hetki MTV:n uutisissa: Tältä näytti, kun Leopard-panssarivaunu "ajoi" studioon äänitehosteiden siivittämänä

Katso historiallinen hetki: Tältä näytti, kun Leopard-panssarivaunu ”ajoi” MTV :n uutisstudioon äänitehosteiden siivittämänä 4:38
Mullistava hetki MTV:n uutisissa: Tältä näytti, kun Leopard-panssarivaunu "ajoi" MTV :n uutisstudioon äänitehosteiden siivittämänä

MTV Uutisissa tehtiin tänä iltana historiaa, kun everstiluutnantti evp. Olli Dahl sai kunnian esitellä Leopard 2 A7 -panssarivaunun AR-teknologian, eli lisätyn todellisuuden, avulla.

MTV:n uutisstudiossa nähtiin tänään Seitsemän uutisissa historiallinen hetki, kun Ukrainan asetoimituksia käsiteltäessä studioon "ajoi" Leopard-panssarivaunu äänitehosteiden siivittämänä.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun uutisstudioon tuotiin tämän mittakaavan objekti AR:n, eli tietokonegrafiikkaa ja kamerateknologiaa yhdistävän, lisätyn todellisuuden avulla.

Katso artikkelin alussa olevalta videolta, miltä Leopard-panssarivaunun näyttävä sisääntulo näytti!

Näin tehokkaasta panssarivaunusta on kyse

Studiossa nähty panssarivaunu on kaikkein uusin Leopard-malli, 2 A7. Everstiluutnantti evp. Olli Dahlin mukaan panssarivaunu ei ole vain vakuuttavan näköinen – sitä se on myös aseena, vakuuttava ja tehokas.

– 120-millinen sileäputkinen tykki, joka siinä on pääaseena, läpäisee parhaimmalla ammuksellaan yli 800 milliä umpiterästä, joten se puree vastapuolen panssarivaunuihin, hän kuvailee.

– Optiset laitteet ja pimeänäkölaitteet ovat huippuluokkaa, suoja on huippuluokkaa ja sen ketteryys ja liikuntakyky ovat hyvän voimapaketin ansiosta erittäin hyvät, Dahl jatkaa.

MTV:n uutisstudiossa tehdään tänä iltana historiaa! Tästä on kyse 4:45
Katso videolta, kun MTV Uutisten luova johtaja sekä Filbutikin luova suunnittelja kertovat, miten AR-teknologiaa hyldynnetään MTV:n uutisstudiossa. 

Lue myös:

    Uusimmat