Muistatko vielä? Tästä hetkestä Janni Hussin ralliura sai alkunsa: "Vuosipäivä elämäni hienoimmalle seikkailulle"

Janni Hussi hyppää Heikki Kovalaisen kartturiksi SM-ralliin:"Hanaa, hanaa!"– näin viihdetähti päätyi uuden lajin pariin 3:31
Janni Hussi hyppäsi vuoden 2022 lopulla Heikki Kovalaisen kartturiksi SM-ralliin – näin Hussi päätyi uuden lajin pariin

Janni Hussi muistelee hetkeä, kun hänen elämänsä muuttui ja hän sai kipinän lähteä ralliuralle. 

Janni Hussin ralliura sai alkunsa vuosi sitten, kun WRC2-sarjassa ajava Sami Pajari soitti suoraan radiolähetykseen ja tarjosi hänelle paikkaa viereltään Historic-rallissa. Klassisella Escortilla ajetun ensitestin jälkeen Hussi laittoi jo omat ajovarusteet tilaukseen.

Hussi muistelee ralliuransa alkamisen vuosipäivää Instagramissa. 

Vuosipäivä elämäni hienoimmalle seikkailulle. Niin se vaan pienen immeisen elämä voi muuttua yhdestä, joskus kahdesta lauseesta, Hussi kirjoittaa. 

Moni asia on muuttunut vuodessa. Historic Samin kanssa piti olla once in a life time - kokemus, jollaista ei joka päivä tule vastaan. Jotain kuitenkin syttyi jo ensimmäisestä kosketuksesta lajiin ja päätin lähteä katsomaan tätä korttia.

Vaikka paperilla elämä näyttääkin kovin erilaiselta nyt, suurin muutos on kuitenkin tapahtunut korvien välissä. Oon viimeisen vuoden aikana ollut väsyneempi kuin koskaan ja eniten elossa kuin koskaan. Suurin oppi, jonka tästä olen saanut ja sisäistänyt on se, että ei sitku vaan nytku, Hussi toteaa.

Vuotta myöhemmin Hussilla on jo takanaan SM-sarjan osakilpailuita entisen F1-kuljettajan Heikki Kovalaisen kakkoskuljettajana. 

Hussi meni tänä kesänä naimisiin poliitikko, yrittäjäJoel Harkimon kanssa. Hussi jätti pestinsä Radio Suomipopin Aamulypsyssä huhtikuussa. 
 

Lue myös:

    Uusimmat