Radiossa käyty keskustelu poiki Janni Hussille yllättävän pestin – rallikuski soitti kesken lähetyksen ja pyysi juontajaa kartturikseen

2:33
Janni hussi paljasti Radiogaalassa, onko hän koskaan tullut lipsauttaneeksi radiossa jotain sellaista, mitä ei olisi pitänyt sanoa ääneen.

Rallin nuorten maailmanmestari pirautti Suomipop-studioon ja pyysi Janni Hussia kartturikseen Lahti Historic Rallyyn.

Radio Suomipopin kuuntelijat pääsivät torstaiaamuna todistamaan erikoista tilannetta, kun rallikuski Sami Pajari soitti studioon kesken lähetyksen ja pyysi Janni Hussia kartturikseen elokuussa ajettavaan Lahti Historic Rallyyn. 

Erikoinen tilanne sai alkunsa, kun Aamulypsyn juontajat Jaajo Linnonmaa, Tuukka Ritokoski ja Hussi pohtivat, että mikäli Linnonmaa ajaisi rallia, niin kumman hän ottaisi kartturikseen, aikoinaan taksia ajaneen Ritokosken vai moottoriurheilua harrastavan Hussin.

Kotvan kuluttua studioon tuli puhelu, jonka soittaja esittäytyi rallin MM-sarjan juniorimestaruuden vuonna 2021 voittaneeksi Sami Pajariksi. Pajarilla oli mielessään Hussille osoitettu kysymys.

– Kuuntelin lähetystänne, puhuitte ralliaiheesta ja Janni kehui kauheasti, että hän haluaisi lähteä kartturiksi. Tuossa olisi sopivasti tuommoinen Lahti Historic Rally elokuussa, kiinnostaisiko oikeasti lähteä? rallikuski kysyi.

Linnonmaa ja Pajari keskustelivat hetken aikaa siitä, minkälainen kyseessä oleva kisa on ja millaisella radalla se ajetaan. Linnonmaata kiinnosti myös, kuinka ammattitaitoinen kartturin tulee olla.

– Vai onko se enemmän vain, että haluat näyttää minkälainen tämä reissu on? Linnonmaa kysyi.

Pajari totesi, että hänellä on ajatuksena sekä kartuttaa Hussin ammattitaitoa että näyttää, millainen reissu on kyseessä. Hän lisäsi myös, että tulevaan koitokseen on vielä muutama kuukausi aikaa.

– Mitä hittoa Sami, siis todellakin, kiinni veti! Jos tämmöinen tilaisuus on, niin minä tartun siihen! Hussi hihkaisi.

Hussi uteli Pajarilta, miten asia tulee käytännössä menemään. Hän totesi, ettei esimerkiksi tiedä kartturin hommaan kuuluvasta nuotittamisesta tuon taivaallista.

– Siinä on tietyt lisenssiasiat ja tutkintoasiat, jotka pitää hoitaa. Ensin, että on virallisella tasolla pätevä siihen hommaan, sitten se on vain armotonta treeniä, Pajari naurahti.

Hussi kertoi uudesta pestistään myös Instagramiin postaamansa kuvan yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tässä mä ja mun Pösö 206 vuodelta miekka ja kirves. Oli kaunis alkukeväinen päivä Kouvolassa ja ihan muina naisina vaihtelin kesänakkeja alle. Vauhti oli jo tuolloin veressä, vaikkei mun rallipösö ihan yhtä ärhäkkään liikahtanut, kun ehkä olis nuori Janni toivonut. Vaan eipä silloin juolahtanut pieneen mieleenkään, mitä tapahtuisi reilu 10 vuotta myöhemmin, hän kirjoitti.

Hussi kertasi aamun tapahtumia postauksessaan ja totesi "kuvassa renkaita vaihtavan varhaisaikuisen olevan nyt matkalla kohti historicin EM-osakilpailua".

– En ole ihan varma, onko Sami Pajari nyt ihan varma. Mut onneks tässä on jokunen kuukausi ennen elokuuta. Nyt vaan kovaa reeniä (ja ajoa!) niin ehkä me löydetään Lahdessa Samin kanssa maaliin, Hussi kirjoitti.

Lahti Historic Rally ajetaan elokuun 12.–13. päivä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja