Muistatko? Martina Aitolehti osallistui yli 10 vuotta sitten UMK-kilpailuun: "Biisi oli aivan sairaan vaikea"

Martina Aitolehden vinkit parempaan fyysiseen ja henkiseen kuntoon 2:13
Katso videolta, mitä vinkkejä Martina Aitolehti antaa parempaan kuntoon pääsemiseksi.

UMK-kilpailuun osallistumisen lisäksi triahlonisti Martina Aitolehti on laulanut pääesiintyjänä myös Pride-tapahtumassa.

Euroviisuhuuman käydessä kuumana hyvinvointivalmentaja ja triahlonisti Martina Aitolehti, 40, muisteli Fitnesspäiväkirja 2023 -ohjelman mediatilaisuudessa osallistumistaan Uuden Musiikin Kilpailuun vuonna 2011 kappaleella Checkmate. Aitolehti nähdään ohjelman neljännellä kaudella uutena kasvona 12. huhtikuuta alkaen.

– Apua, en edes muista enää. Muistan, että biisi oli aivan sairaan vaikea. Sitä oli niin vaikea laulaa. Silloin minulla oli musiikkiura haaveissa ja teinkin kivoja juttuja, mutta se oli ja meni. Kaikkea olen saanut kokeilla. Ei tarvitse kiikkustuolissa miettiä, millaista olisi ollut laulaa, Aitolehti kertoi MTV Uutisille 4. huhtikuuta.

Aitolehti on laulanut myös Pride-tapahtumassa pääesiintyjänä Kaisaniemen puistossa, Helsingissä, vuonna 2011.

– PMMP oli lämppärinäni. Ei huono. Paljon oli ihmisiä. Sain keikan Live Nationin kautta, joka siihen aikaan myi keikkojani. Minua pyydettiin sinne.

Aitolehti tunnustautuu euroviisufaniksi. Käärijän biisi Cha cha cha on hänen mielestään hyvä, mutta hän ei osaa sanoa, menestyykö Suomi sillä Euroviisuissa.

– Biisi on energinen. Kovasti tsemppiä Käärijälle. All in, Aitolehti neuvoi Käärijää laittamaan kaiken peliin.

Katso yllä olevalta videolta, mitä vinkkejä Martina Aitolehti antaa parempaan kuntoon pääsemiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat