Muistatko vielä heidät? Maailman kuuluisimmat toiset naiset

Ovatko maailman kuuluisimmat toiset naiset häikäilemättömiä avionrikkojia vai rakkauden pauloihin joutuneita viattomia ihmisiä? AVA kokosi yhteen maailman kuuluisimpien toisten naisten tarinat.

Maailman kuuluisimpiin toisiin naisiin kuuluu tähtiä ja tavallisia naisia, joista on tullut maailmankuuluja pettämisskandaalin jälkeen. Nämä naiset muistetaan ikuisesti rohkean rakkauselämänsä takia.

Monica Lewinsky

Monica Lewinsky on ehkäpä maailman tunnetuin toinen nainen. Lewinskyllä oli suhde Yhdysvaltojen presidentin Bill Clintonin kanssa vuosina 2005-2007. Lewinsky on kertonut seksisuhteesta seuraavaa: "Se oli kuin buffet, jota hän ei voinut vastustaa".

Nykyään Lewinsky on sosiaalipsykologi. Hän on valmistunut yhdestä maailman arvostetuimmista opinahjoista, London School of Economicsista. Lewinskyllä on myös oma yritys, jonka kautta hän kauppaa muun muassa käsilaukkuja.

Rebecca Loos

Henkilökohtainen assistentti Rebecca Loss ja jalkapalloilija David Beckham ajautuivat neljän kuukauden mittaiseen suhteeseen, joka vei Davidin ja Victoria Beckhamin avioliiton kriisiin, mutta teki Loosista miljonäärin. Loos avautui suhteestaan jalkapalloilijaan useissa haastatteluissa, joissa hän kehui Beckhamia muun muassa upeaksi rakastajaksi.

Loos on kohun jälkeen käyttänyt julkisuutta tehokkaasti hyväkseen. Hän on muun muassa juontanut useita ohjelmia ja poseerannut Playboyssa vuonna 2006.

Cornwallin herttuatar Camilla

Cornwallin herttuatar Camilla on prinssi Charlesin toinen vaimo. Parin tiestä tekee erikoisen se, että rakastavaisilla oli romanssi jo ennen prinsessa Dianan ja prinssi Charlesin liittoa ja sen aikana. Camilla meni naimisiin tahollaan vuonna 1973 ja prinssi Charles vuonna 1981. Pari ei kuitenkaan voinut pitää näppejään erossa toisistaan, vaan ajautui jälleen suhteeseen. Charlesin on kerrottu viettäneen jo hääyönään aikaa Camillan kanssa.

Diana kuvaili liittoaan ruuhkaiseksi, olihan heitä siinä kolme. Sydämien prinsessa kuvaili Camillaa myös rottweileriksi. Monet suhtautuivatkin tuohon aikaan Camillaan syrjien. Camillan ja prinssi Charlesin liitto on kuitenkin kestänyt vuodesta toiseen. Vuonna 2005 pari meni vihdoin naimisiin ja ihmisten suhtautuminen Camillaa kohtaan on pehmentynyt.

Angelina Jolie

Näyttelijät Angelina Jolie ja Brad Pitt ajautuivat suhteeseen näyteltyään elokuvassa Mr. ja Mrs Smith. Pitt oli vielä tuolloin naimisissa Jennifer Anistonin kanssa ja rakastavaiset kielsivät pitkään rikkoneensa avioliiton. Vihdoin Jolie myönsi aviorikoksen kertomalla, että haluaisi lastensa näkevän elokuvan, jossa "äiti ja isä rakastuivat". Jolie ja Pitt ovat yhä yhdessä ja heillä on kuusi lasta.

Daisy Wright

Jude Lawn lastenhoitaja Daisy Wright ajautui seksisuhteeseen kuuluisan näyttelijän kanssa vuonna 2005. Vaikka Law ei Wrightin mukaan ollut lainkaan hänen tyyppiään, pari ajautui lyhyeen mutta intohimoiseen suhteeseen, joka loppui kun Lawn lapset kertoivat äidilleen Sadie Frostille tapahtuneesta. Law oli tuohon aikaan suhteessa näyttelijä Sienna Millerin kanssa. Law yritti pyytää tapahtumia anteeksi, mutta Miller halusi erota. Pari palasi myöhemmin yhteen erotakseen taas uudestaan.

Wright on kertonut katuvansa tapahtumia syvästi.

– Minulla ei ollut aavistustakaan, että niin tapahtuisi. Kun huhut suhteestamme alkoivat, Jude jätti minut kuin nallin kalliolle ja lopetti työsuhteeni. Tunsin itseni hyvin petetyksi.

Elizabeth Taylor

Näyttelijä Elizabeth Taylor on tunnettu useista salasuhteista. Hänen väitetään vieneen naimaseikkailuillaan terän aviorikoksen yleiseltä paheksunnalta.

Suhdetta laulaja Eddie Fisherin kanssa ei kuitenkaan katsottu hyvällä. Taylor oli aiemmin pelkkä ystävä Fisherin ja hänen vaimonsa Debbie Reynoldsin kanssa, mutta kun Taylorin mies Michael Todd kuoli lento-onnettomuudessa, tilanne muuttui. Fisher ja Taylor ajautuivat suhteeseen, mikä oli skandaali, sillä Fisherin vaimoa pidettiin yleisesti ihmisten lemmikkinä. Myöhemmin Taylor ja Fisher avioituivat. Liitto kesti viisi vuotta.

Taylorin suhde naimisissa olevaan Richard Burtoniin tapahtui sen sijaan aikana, jolloin ihmiset alkoivat kyseenalaistaa vanhoja arvoja ja tutustua uusiin kokeilumielessä. Taylorin ja Burtonin suhde vauhdittikin moraalinormien mullistusta.

Taylor menehtyi keväällä 2011. Hän ehti olla naimisissa yhteensä seitsemän kertaa. Hän ei koskaan alentunut pyytelemään anteeksi rikasta rakkauselämäänsä.

Ingrid Bergman

Näyttelijä Ingrid Bergman jätti miehensä ja tyttärensä ohjaaja Roberto Rossellinin takia vuonna 1950. Tapahtuma oli Hollywoodille oikea skandaali ja Bergman joutui Hollywoodissa mustalle listalle. Voi olla, että suhde oli liian kova kolaus ihmisille, jotka pitivät Bergmanin puhtoisesta imagosta. Bergman on itse huomauttanut, ettei ole mikään pyhimys, vaan tavallinen ihminen.

Bergman oli elämänsä aikana naimisissa kolme kertaa. Hän menehtyi vuonna vuonna 1982.Lähteet: Wikipedia, heraldsun.com, people.com, dailymail.co.uk, William J. Mann: Elizabeth Taylor - Hollywoodin kuningatar. Helsinki-kirjat 2011

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja