Muistatko vielä Far Out -ohjelman? Tältä juontajakolmikko näytti 15 vuotta sitten

Mestari-twiittaaja, kansanedustaja ja rock-persoona... Far Out -ohjelman juontajakolmikko on muuttunut vuosien varrella.

Tuomas Enbuske nousi julkisuuteen juonnettuaan Kiss FM:n aamuohjelmaa vuosituhannen taitteessa. Miehen kasvot tulivat kansalle tutuksi, kun hänet värvättiin yhdeksi juontajaksi matkustuspainotteiseen Far Out -kilpailuohjelmaan. Enbusken juontokumppaneina sarjassa nähtiin Jaana Pelkonen ja Wallu Valpio.

Enbuske julkaisi Instagram-tilillään nostalgisen kuvan sarjasta, jonka yhteyteen hän oli kirjoittanut aihetunnisteen #FarOut.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Nostalgisen kuvan myötä MTV.fi päätti hieman muistella legendaarisen matkailuohjelman juontajien silloista tyyliä.

Far Out -matkailuohjelma ilahdutti MTV:llä vuosina 2001–2002, joten aikaa sarjasta on vierähtänyt jo viitisentoista vuotta. Tuolloin juontajat olivat kahdenkympin korvilla.

Esimerkiksi Tuomas Enbusken alahuulta koristi tuolloin vielä huulikoru.

Enbuske toimii yhä median parissa, hän on myös ottanut mestarin elkein sosiaalisen median kentät haltuunsa. Enbuskella on kaksi lasta.

Luonnostaan vaaleahiuksinen Wallu Valpio luotti pikimustaa ja ylikasvaneeseen rock-tukkaan, joka törrötti vallattomana joka suuntaan.

Valpio työskentelee yhä median parissa toimittajana. Hän on myös muusikko ja juontaja. Hänellä on yksi tytär.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Jaana Pelkonen on nähty juontamassa Far Outin lisäksi muun muassa Tilt-peliohjelmaa, seuranhakuun keskittynyttä Escorttia sekä euroviisuja – niin karsintoja kuin finaaleja.

Pelkonen kaunistuu vuosi vuodelta, ja on yhä 15 vuotta myöehmmin upea ilmestys.

Sittemmin valtiotieteiden maisteri on siirtynyt juontohommista politiikan pariin. Vuodesta 2011 alkaen hän on toiminut kokoomuksen kansanedustajana. Hän on myös Helsingin kaupunginvaltuutettu.


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja