Muistatko tämän sensaatiokohun Huuhkajien tähtivastustajan riveissä? "En pysty ymmärtämään, mitä Courtois oli tehnyt"

6:45
Tulosruutu: Belgia läksytti torstaina Tanskaa De Bruynen johdolla.

Huuhkajien tulevan vastustajan Belgian peli rullaa EM-kisoissa tällä hetkellä hienosti, mutta maajoukkueen sisäinen hyvinvointi ei ole aina ollut parhaalla tolalla.

Englannin maajoukkue ei ole ainoa, jossa pelaajien keskinäiset suhteet ovat kokeneet karikoita seksiskandaalien ja syrjähyppyjen vuoksi.

Tanska-ottelussa Belgian voittoon johtanut Kevin De Bruyne kertoi vuonna 2014 julkaistussa omaelämäkerrassaan, että maajoukkueen tähtimaalivahdilla Thibaut Courtoisilla oli vuonna 2013 suhde De Bruynen tyttöystävään Caroline Lijneen.

– En pysty ymmärtämään, mitä Courtois oli tehnyt. Jatkoimme kuitenkin työntekoa yhdessä, De Bruyne kirjoitti tuolloin Bildin mukaan.

Maan valmennus kysyi tuolloin De Bruynen mielipidettä, pitäisikö Courtoisin lähteä maajoukkueesta, mutta keskikenttäpelaaja katsoi, ettei hänellä ollut oikeutta sanoa mielipidettään asiaan. De Bruynen mukaan Courtois oli edelleen erinomainen maalivahti, joten hän saattoi jäädä ryhmään.

Lijnen itsensä mukaan De Bruyne olisi ensin pettänyt häntä naisen vanhan ystävän kanssa. Pariskunta pysyi yhdessä, mutta Lijnen mukaan suhde ei eheytynyt enää entiselleen.

Tätä nykyä De Bruyne on naimissa Michele Lacroixin kanssa. Pariskunnalla on yhteinen lapsi.

Historia ei vaikuta painavan enää tähtien välejä maajoukkueessa, jossa De Bruyne on kentän kenties suurin tähti ja Courtois lukeutuu maailman parhaisiin maalivahteihin.

Suomi ja Belgia kohtaavat maanantai-iltana Pietarissa kello 22. Samaan aikaan pelataan lohkon toinen ottelu Tanska-Venäjä Kööpenhaminassa. Lohkon joukkueista ainoastaan Belgia on varmistanut paikkansa jatkopeleissä.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja