Muistatko nämä Salkkareissa nähdyt eläimet? Tämän vuoksi lemmikit ovat harvinaisia Pihlajakadulla

Salatut elämät täyttää 25 vuotta – näin päivää juhlistetaan 0:23
Mitä Salkkareiden juhlapäivänä on luvassa? Katso videolta!

Salatut elämät -sarjassa on vuosien aikana nähty myös eläintähtiä. Muistatko nämä? 

Salatut elämät -sarja juhlii 25. tammikuuta 25-vuotispäiväänsä. Vuosien aikana Pihlajakadulla on asunut toinen toistaan erikoisempia asukkaita. Muutaman kerran Salkkareissa on nähty myös eläintähtiä. 

Salkkarit-tuotannosta kerrotaan, että eläinten käyttö kuvauksissa on usein tuotannollisesti haastavaa – varsinkin kissojen ja koirien, joita ei voi ohjata. 

– Lisäksi ihmisillä on allergioita. Olemme puhuneet monta kertaa siitä, että joku lapsista saisi lemmikin, mutta lasten aikataulut ovat jo valmiiksi haasteellisia kohtausrajoitusten kanssa (lapsilla on hyvin tarkat tuntimäärät, mitä he voivat päivässä/viikossa tehdä), niin eläin hankaloittaisi esimerkiksi aikataulutusta, sarjan pääkäsikirjoittaja Teemu Salonen kertoo. 

Muistatko nämä eläimet? 

Ritva oli Sebastianin käärme. Hän nimesi Ritvan entisen tyttöystävänsä Ritva ”Cindy” Rintalan mukaan. Isabella ei voinut sietää "lieroksi" nimittämäänsä eläintä ja teetti tästä vyön. Ritvaa esitti Suhina-niminen käärme. 

Salkkareissa on nähty myös kani. Severin sai ystävänsä Kaislan kanin hoidettavakseen. Lasse jätti vahingossa häkin oven auki, ja lemmikki pääsi karkuteille. Tale löysi kanin rappukäytävästä ja väitti Matleenalle ostaneensa tälle lemmikin lahjaksi. 

Vuonna 2012 nähdyssä jaksossa Ismo, Lasse ja kauhea kankkunen kaksikko herää kostean illan päätteksi minipossun seurasta. Miehet lähtevät possun kera Mooseen, jostä löytävät ilmoituksen kadonneesta porsaasta. Omistaja sai lopulta takaisin Sissi-possunsa. 

Vuonna 2010 sarjassa nähtiin myös hevonen, jolla Peppi kävi talilla ratsastamassa. 

Sarjan alkuaikoina Pihlajakadulla nähtiin myös koira. Muutamassa jaksossa nähty kellarissa ollut koira puri Akia. 

Salatut elämät palaa ruutuun 29. tammikuuta kello 19:30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat