Mainos

Muistatko nämä eeppiset eläinvideot? Maaoravan draamakatse, rullaava pesukarhu...

Internetin maailmassa moni asia on katoavainen ja helposti unohtuva. Eläinvideot tekevät poikkeuksen yhdistäen katsojakuntaa ympäri maailmaa.

MTV listasi muutamia vuosien varrella YouTube-hiteiksi nousseita videoita, jotka naurattavat, herättävät ihastusta ja pistävät ihmettelemään eläinkunnan nerokkuutta (tai hulluutta).

Grumpy Cat

Yrmeästä ilmeestään tunnettu Grumpy Cat nousi nopeasti monen internetkäyttäjän suosikiksi. Kissasta on tehty lukuisia videoita, meemejä ja piirroksia eikä suosiolle näy loppua. Kissa on ihastuttanut esimerkiksi tekopirteyttä ja "elämää on ihanaa"-mantroja vieroksuvia.

Rullaava pesukarhu

Kuperkeikat taitava pesukarhu eli rollin' raccoon ei petä. Alkuperäisestä hittivideosta tehtiin monia versioita, joista yllä olevassa pesukarhu rullaa eteenpäin räppäri Chamillionairen Ridin'-kappaleen tahtiin.

Kömpelö pingviini

Lajitoveriensa kanssa liikkuvan pingviinin tasapaino ei pitänyt ja kellahdus tallentui miljoonia katsojia keränneelle videolle. Vahingonilo paras ilo?

Dramaattinen maaorava

Tämä katse ei hevillä unohdu. Maaoravan intensiivinen katse yhdistettynä dramaattiseen musiikkiin on naurattanut monia, ja videosta onkin tehty lukuisia erilaisia versioita. Niiden joukossa on muun muassa pätkä, jossa maaoravan käpälään on lisätty Darth Vaderin miekka. 

Corgin uimahyppy

Corgi-koirarodun raajat ovat tunnetusti lyhyet, joten corgien ponnistusvoima ei ole isompien koirien tasolla. YouTube-hitiksi noussut Corgi flop -video osoittaa, mitä tämä käytännössä tarkoittaa. Pelastusliivejä kantavan corgin uimahyppy ei jätä kylmäksi.

Pandat liukumäessä

Pandassa yhdistyy pehmoisuus, leppoisuus ja pörröisyys – ei siis ihme, että kyseinen eläin on suosittu hahmo MTV Uutisten loppukevennyksissäkin. Nämä pikkupandat hurvittelivat laskemalla liukumäkeä, ja ilonpitoa on seurannut yli 10 miljoonaa YouTube-katsojaa.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.