MTV3:n urheilu: Jyrki Järvilehto loukkaantui Tammisaaren veneturmassa

MTV3:n urheilu-uutisten saamien tietojen mukaan viime yönä Tammisaaren edustalla tapahtuneessa veneturmassa oli osallisena entinen F1-kuljettaja Jyrki Järvilehto.

Eilen aamuyöllä Tammisaaren edustalla Raaseporissa tapahtuneessa veneturmassa kuoli yksi matkustaja yli kuusimetrisen veneen törmättyä rajusti siltaan. Lisäksi kyydissä oli yksi matkustaja, joka selvisi turmasta hengissä. MTV3:n saamien tietojen mukaan kanavan F1-kommentaattorina toimiva Jyrki Järvilehto loukkaantui veneonnettomuudessa.

Raaseporin poliisi ei halua vielä kommentoida turmasta selvinneen henkilöllisyyttä. Poliisi kertoo, että molemmat veneen kyydissä olleet miehet olivat syntyneet 60-luvulla eivätkä he olleet paikkakuntalaisia. Toinen miehistä oli veneen omistaja.

Poliisi ei vielä tiedä, kumpi veneessä olleista henkilöistä ajoi venettä. Poliisi ei myöskään halua ottaa kantaa siihen, oliko alkoholilla osuutta onnettomuuteen.

Paikalta etsittiin aluksi myös kolmatta henkilöä, mutta poliisin mukaan tutkimuksissa on vahvistunut, ettei veneessä ollut kolmatta henkilöä.

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat