MTV Uutisten toimittaja todisti hämmennystä Gröna Lundin edustalla – huvipuisto Tukholmassa tyhjennettiin kuolinturman jälkeen

Yksi kuoli Gröna Lundin vuoristorataonnettomuudessa – MTV:n toimittaja oli paikalla huvipuistossa onnettomuuden sattuessa 2:02
Yksi kuoli Gröna Lundin vuoristorataonnettomuudessa – MTV:n toimittaja todisti hämmennystä paikan päällä.

Ruotsissa Tukholmassa Gröna Lund -huvipuistossa ainakin yksi on kuollut ja useita loukkaantunut vuoristoradalla sattuneessa onnettomuudessa. Kesäinen huvipuistopäivä päättyi monella hämmennykseen, järkytykseen ja evakuointiin. 

MTV Uutisten toimittaja ja uutisankkuri Janne Ahjopalo oli viettämässä huvipuiston lähistöllä kesäistä lomapäivää perheensä kanssa, kun onnettomuus huvipuistossa tapahtui. 

Turma tapahtui Jetset-vuoristoradassa. Vaunun matkustajista ainakin kaksi putosi maahan kesken kyydin. 

Ahjopalo oli pienille lapsille suunnatussa osassa puistoa, kun uutinen lähellä tapahtuneesta turmasta tavoitti hänet ruotsalaismedian kautta. Hetken päästä yli lensi ambulanssihelikopteri ja ambulanssien sireenit alkoivat kuulua huvipuiston porttien suunnalta.

– Lähdin kulkemaan kohti porttia, jossa oli jo ruotsalaismediaa raportoimassa tapahtuneesta. Ihmiset vaikuttivat olevan ihmeissään. Tunnelma oli rauhallinen tässä vaiheessa, Ahjopalo kertoo.

Monet silminnäkijät kertovat tapahtuneen aiheuttaneen laajaa järkytystä. Huvipuiston vierailijat evakuoitiin ja puisto suljettiin onnettomuuden jälkeen. 

– Täällä oli kaunis kesäinen päivä, liikkeellä paljon ihmisiä, perheitä, suomalaisia turisteja. Näkymät olivat kuin postikortista. Tämä tunnelma pyyhkäistiin hetkessä pois. 

Lue myös:

    Uusimmat