MTV Uutisten tiedot: Puotilassa ammutulla 34-vuotiaalla miehellä ei ollut asetta mukanaan – taustalla epäillään törkeää kiristystä

Katso myös: Puotilan ampumisesta syytetty vangittiin marraskuun lopulla Pasilan poliisitalossa.

Puotilassa marraskuussa ammutuksi joutunut 34-vuotias mies ei kantanut mukanaan asetta. MTV Uutisten tietojen mukaan henkirikokseen johtaneessa tilanteessa ase oli vain ampumisesta epäillyllä 54-vuotiaalla miehellä.

Miehet olivat sopineet tapaamisen 23.marraskuuta Puotilan venesataman viereen. Nuoremman miehen elämä päättyi venesataman edustalle sen jälkeen, kun 54-vuotias oli ampunut häntä käsiaseella kaksi kertaa vartaloon.

Ampumisesta epäilty soitti teon jälkeen itse hätäkeskukseen, ja hän on kuulusteluissa tunnustanut ampumisen. Poliisi tutkii tapausta murhana. 54-vuotias on ainoa henkirikoksesta epäilty.

Julkisuudessa on tähän asti spekuloitu, oliko myös 34-vuotiaalla mahdollisesti ase mukanaan tapaamisessa aiempien tapahtumien takia. MTV Uutisten tietojen mukaan hän ja eräs liivijengitaustainen mies olivat yrittäneet kohdistaa 54-vuotiaaseen väkivaltaa kuukausien ajan ennen ampumista. Väkivalta liittyi velanperintään.

KRP tutkii asian liittyvää törkeää kiristystä. Epäiltynä on useampi henkilö. 34-vuotias on yksi epäillyistä.

Lue myös:

    Uusimmat