MTV Uutiset kävi Italian karanteenialueen portilla: Poliiseilla ja sotilailla tiukka linja – vain ruokakuljetukset ja viranomaiset pääsevät sisään

2:10
MTV Uutiset kävi Italian karanteenialueen portilla.

Italiassa 11 kaupunkia on eristetty koronavirustartuntojen suitsimiseksi. MTV Uutisten kirjeenvaihtaja Heikki Piuhola on tällä hetkellä Italiassa ja vieraili yhden karanteenialueen, Codognon kaupungin porteilla.

Piuhola kertoi karanteenikaupungin asukkaiden tilanteesta MTV:n Seitsemän uutisissa.

– Tilanne on se, että yli 50 000 ihmistä noilla 11 kunnan ja pikkukaupungin alueella on suljettu täysin poliisin ja armeijan voimin. Siellä on tiesulut, eikä mitään tietä pitkin pääse, hän kertoi.

Piuholan mukaan tiesulut on järjestetty suhteellisen kauas kylistä tai kaupungeista. Paikalla näkyi silti paikallisia, jotka neuvottelivat viranomaisten kanssa ulospääsystä.

– Viranomaisilla on tiukka linja, vain ruokakuljetukset ja viranomaiset pääsevät alueille, Piuhola kertoo.

Millaisia vaikutuksia koronaviruksella on italialaisten arkeen? Katso kirjeenvaihtajan koko raportti Pohjois-Italiasta ylläolevalta videolta.  

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.