Mainos

MTV uusii organisaatiotaan - tavoitteena yksi yhtenäinen MTV

MTV:n toiminta uudistetaan jatkossa suoraviivaisemmin kaupallisten toimintojen ja sisältöjen ympärille.

Uudistuksessa tulee neljä liiketoimintayksikköä: Kaupalliset toiminnot, Sisällöt, joihin myös Uutiset lukeutuvat, Hallinto ja strategia sekä Operaatiot. Samalla MTV:n johtoryhmä tiivistyy kuusihenkiseksi.

Myynti, maksusisältöliiketoiminta, markkinointi ja viestintä sekä kuluttajaymmärrys muodostavat Kaupalliset toiminnot -yksikön, jota johtaa kaupallinen johtaja Tomi Halonen.

Sisällöt-yksikkö vastaa MTV:n sisällöistä kaikissa medioissa. Yksikköä johtaa ohjelmajohtaja Kristiina Werner-Autio. Uutisten johdossa jatkaa vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila, joka toimii myös MTV:n toimitusjohtaja Heikki Rotkon varamiehenä.

Hallinto ja strategia -yksikköä johtaa puolestaan talousjohtaja Jani Koskinen ja Operaatiot-yksikköä teknologiajohtaja Risto Koivula.

Sisältöjen ja Uutisten välistä yhteistyötä tiivistetään luomalla uusi SuperDesk, jonka tavoitteena on mahdollistaa digitaalisten sisältöjen tuottaminen kaikista MTV:n sisältöalueista kaikkiin jakeluteihin. SuperDeskin työskentelyä johtamaan on nimitetty digitaalisten sisältöjen päätoimittaja Anu Kuistiala.

– Uudistuksessa tv, radio, verkko ja maksusisältötoiminnot nivotaan yhteen  MTV-kokonaisuuteen. Pyrimme siis ennen kaikkea suoraviivaistamaan toimintojamme ja purkamaan päällekkäisyyksiä, toteaa MTV:n toimitusjohtaja Heikki Rotko.

Yksiköiden johtajat, Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila ja toimitusjohtaja Heikki Rotko muodostavat yhtiön johtoryhmän.

Rotkon mukaan media-alan myllerrys asettaa haasteita koko alalle.

Uudistukset astuvat voimaan 15.10. mennessä, eivätkä ne johda henkilöstövähennyksiin.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.