MTV uusii organisaatiotaan - tavoitteena yksi yhtenäinen MTV

MTV:n toiminta uudistetaan jatkossa suoraviivaisemmin kaupallisten toimintojen ja sisältöjen ympärille.

Uudistuksessa tulee neljä liiketoimintayksikköä: Kaupalliset toiminnot, Sisällöt, joihin myös Uutiset lukeutuvat, Hallinto ja strategia sekä Operaatiot. Samalla MTV:n johtoryhmä tiivistyy kuusihenkiseksi.

Myynti, maksusisältöliiketoiminta, markkinointi ja viestintä sekä kuluttajaymmärrys muodostavat Kaupalliset toiminnot -yksikön, jota johtaa kaupallinen johtaja Tomi Halonen.

Sisällöt-yksikkö vastaa MTV:n sisällöistä kaikissa medioissa. Yksikköä johtaa ohjelmajohtaja Kristiina Werner-Autio. Uutisten johdossa jatkaa vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila, joka toimii myös MTV:n toimitusjohtaja Heikki Rotkon varamiehenä.

Hallinto ja strategia -yksikköä johtaa puolestaan talousjohtaja Jani Koskinen ja Operaatiot-yksikköä teknologiajohtaja Risto Koivula.

Sisältöjen ja Uutisten välistä yhteistyötä tiivistetään luomalla uusi SuperDesk, jonka tavoitteena on mahdollistaa digitaalisten sisältöjen tuottaminen kaikista MTV:n sisältöalueista kaikkiin jakeluteihin. SuperDeskin työskentelyä johtamaan on nimitetty digitaalisten sisältöjen päätoimittaja Anu Kuistiala.

– Uudistuksessa tv, radio, verkko ja maksusisältötoiminnot nivotaan yhteen  MTV-kokonaisuuteen. Pyrimme siis ennen kaikkea suoraviivaistamaan toimintojamme ja purkamaan päällekkäisyyksiä, toteaa MTV:n toimitusjohtaja Heikki Rotko.

Yksiköiden johtajat, Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila ja toimitusjohtaja Heikki Rotko muodostavat yhtiön johtoryhmän.

Rotkon mukaan media-alan myllerrys asettaa haasteita koko alalle.

Uudistukset astuvat voimaan 15.10. mennessä, eivätkä ne johda henkilöstövähennyksiin.

Lue myös:

    Uusimmat