MTV Urheilun tiedot: AC Oulun päävalmentaja siirrettiin sivuun tehtävistään

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaavan AC Oulun päävalmentajana toiminut Jyrki Ahola jätti tänään paikkansa. Kulisseissa on riittänyt eripuraa.

MTV Urheilun tietojen mukaan todellisuudessa Ahola sai eilen oululaisseuralta kaksi vaihtoehtoa: joko hän jättää paikkansa tai hänet irtisanotaan. 

Ahola katsoo itse asioita jo suoraselkäisesti eteenpäin – yllättävästä tilanteesta huolimatta. Tiettävästi helsinkiläislähtöisen luotsin asema heikentyi organisaatiossa, kun uutisoitiin, että päävalmentajan kaksi vuotta kestänyt pesti päättyy kauden jälkeen. 

– En halua selitellä mitään tai kuulostaa katkeralta. Voin katsoa nykytilannetta ja aikaani Oulussa hyvällä omallatunnolla, Ahola toteaa rauhallisesti MTV Urheilulle puhelimitse. 

MTV Urheilun tietojen mukaan osa vähälle peliajalle jääneistä oululaisjoukkueen viime kauden runkopelaajista ilmaisi kauden aikana seurajohdolle tyytymättömyyttään Aholaa kohtaan. 

Ryhmä lähti kauteen erityisen kapealla pelaajamateriaalilla, mutta Ahola sai kuitenkin käännettyä kurssia vielä kesken kauden muutamien uusien pelaajahankintojen myötä.

– Tämä on futista ja ikäviä asioita tapahtuu aina välillä. Enköhän minä valmenna ensi kaudellakin, mutta tasosta en vielä tiedä, Ahola naurahtaa.

AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen kommentoi tilannetta MTV Urheilulle kryptisesti. 

– Ahola on yhä palkkalistoillamme lokakuun loppuun, mutta hän ei toimi enää joukkueen luotsina.

AC Oulu on Veikkausliigassa toiseksi viimeisenä tasapisteissä Hakan kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja