MTV paikalla: Näin railakkaasti Leijonien upeaa voittoa juhlittiin ruotsinlaivalla – "Suomalaiseen mentaliteettiin kuuluu, että pelätään pahinta"

Suomen kansa pysähtyi torstai-iltana seuraamaan kiihkeää jääkiekon MM-kisojen puolivälieräottelua, jossa Leijonat kohtasi Ruotsin. Ottelua jännitettiin myös Viking Linen risteilyalus Amorellalla.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

MM-kisojen välierät 25.5.:

klo 16.15 Venäjä-Suomi C More Sport 1 ja MTV3
klo 20.15 Kanada-Tshekki C More Sport 1 ja MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

Ottelua laivalla seurannut yleisö repesi iloiseen riemuun Suomen tasoitus- ja voittomaalien aikana. Ottelua ruotsinlaivalla seuranneelle yleisölle kokemus oli mukava ja lopputuloskin miellytti.

– Kova yritys alusta loppuun asti. Viimeisillä sekunneilla kiekko olisi voinut kääntyä sinne sun tänne. Toisaalta hyvä yritys palkittiin. Aika uniikki paikka seurata Suomi-Ruotsi-maaottelua Suomi-Ruotsi-lautalla. Olihan se yksi ihan kiva kokemus, vantaalainen Juha-Pekka kuvailee.

– Aika iso draamankaari oli kyllä pelissä. Suomalaiseen mentaliteettiin kuuluu, että pelätään pahinta ja viime sekunneillehan se meni. Se on aina spesiaalia, kun lätkässä Suomi ja Ruotsi kohtaavat. Kyllä se lisämausteen siihen tuo, turkulainen Totti puolestaan toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat