Mainos

MTV näyttää yleisurheilusta sekä Timanttiliigan että World Challengen!

0:48

Maailman parhaat yleisurheilijat kilpailevat vuonna 2017 MTV:n kanavilla lähes 30 huipputapahtumassa. MTV on hankkinut Timanttiliigan rinnalle ensi vuodeksi oikeudet yhdeksään IAAF World Challengen sekä neljään huipputason hallikisaan.

Yleisurheilun kruununjalokiven, Timanttiliigan, sekä toiseksi kovatasoisimman sarjan eli World Challengen kilpailukausi käynnistyy toukokuussa.

MTV Totalilla ja MTV Katsomossa on kuitenkin luvassa maistiaisia tulevan kauden asetelmista jo tammi-helmikuun vaihteessa hallikisojen muodossa. Bostonin ja Birminghamin kilpailut ovat osa World Indoor Touria, jossa tasokkaita kisoja riittää, sillä käytännössä Tour on hallikisojen vastine Timanttiliigalle.

Viime vuonna hallisarjassa nähtiin Dafne Schippersin, Renaud Lavillenien ja Mo Farahin kaltaisia maailmantähtiä. Tulevien kisojen osallistujalistoja ei ole vielä julkistettu, mutta tähtien kanssa samalle viivalle asettunee myös suomalaisia - todennäköisiä nimiä ovat muun muassa Nooralotta Neziri, Minna Nikkanen, Wilma Murto ja Kristiina Mäkelä.

Timanttiliiga (14 osakilpailua):

Doha 5.5.
Shanghai 13.5.
Eugene 27.5.
Rooma 8.6.
Oslo 15.6.
Tukholma 18.6.
Pariisi 1.7.
Lausanne 6.7.
Lontoo 9.7.
Rabat 16.7.
Monaco 21.7.
Birmingham 20.8.
Zürich 24.8.
Bryssel 1.9.

IAAF World Challenge (9 osakilpailua):
Peking 16.5.
Kawasaki 21.5.
Rio de Janeiro 3.6.
Hengelo 11.6.
Ostrava 28.6.
Madrid 14.7.
Berliini 27.8.
Zagreb 29.8.
Rieti 3.9.

Katseluoikeuden yleisurheiluun ja muihin MTV:n urheilusisältöihin voit hankkia seuraavasti:

MTV Total Sport -paketissa yleisurheilun lisäksi monipuolista huippujääkiekkoa: Leijonat MM-kisoissa, Euroopan parhaat CHL:ssä ja Ruotsin huiput SHL:ssä. Hiihtolajien maailmancup-osakilpailuja tänäkin talvena lähes 200. Lisäksi Formula 1 -viikonloput ja -dokumentit, ATP-tennistä, ravit kuutena päivänä viikossa sekä golfin PGA Tour.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.