Mainos

MTV:n uusi toimitusjohtaja on valittu – musiikkialan pioneeri puikkoihin

MTV Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Universal Music Finland & Balticin toimitusjohtaja Jarkko Nordlund.

Viihdealan ja maksutelevisio-liiketoiminnan osaaja Nordlund aloittaa tehtävässään tammikuussa 2016.

MTV on keväästä lähtien etsinyt yhtiön johtoon uudenlaista osaamista, jonka avulla yksi Suomen johtavista kaupallisista medioista vahvistaa asemaansa digitaalisessa mediamarkkinassa.

MTV:n omistavan mediakonserni Bonnierin Broadcasting-liiketoiminta-alueen johtaja Casten Almqvistillä on vahva visio siitä, mitä musiikkipuolella viime vuodet vaikuttanut viihdealan ammattilainen Jarkko Nordlund tuo tullessaan MTV:lle.

– Pohjoismaisen musiikki- ja maksutelevisioalan pioneerina Jarkko Nordlund tietää, mitä digitaalinen transformaatio on. Jarkon johtamiskokemus liiketoiminnan uudistamisesta tuo oikeanlaista draivia MTV:n yrityskulttuuriin ja varmistaa, että tarvittava muutos tapahtuu tiiviissä yhteistyössä MTV:n henkilökunnan, kuluttajien ja mainostaja-asiakkaiden kanssa, Casten Almqvist sanoo.

Suomen mainosmarkkinat ja media-ala ovat haastavassa taloudellisessa tilanteessa, mikä pakottaa koko alan muokkaamaan toimintamallejaan uudelleen.

Nordlundilla on musiikkibisneksen uudistamisen lisäksi 10 vuoden kokemus suomalaisen maksutelevisioliiketoiminnan rakentamisesta Viasat Finlandin ja Canal +:n toimitusjohtajana.

Nordlund kertoo olevansa valtavan innostunut uudesta tehtävästään.

– MTV:llä on upea historia ilmiöiden luomisessa ja uutisten kehittämisessä ja olen valtavan innostunut siitä, että pääsen mukaan pitämään huolta siitä, että jatkossakin syntyy laajoja kohderyhmiä puhuttelevia hittejä ja kestosuosikkeja. MTV:n vahva yhteys suomalaisiin kuluttajiin hyödyttää myös mainostajiamme, Nordlund sanoo.

MTV:n toimitusjohtajana toimii vuoden loppuun Jani Koskinen, joka siirtyy vuoden alusta yhtiön varatoimitusjohtajaksi vastaamaan yhtiön strategiasta, hallinnosta ja taloudesta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.