MTV:n tiedot: Mies sytytti talon tuleen ja ajoi kuolonkolarin Perhossa – poliisi vahvistaa paikallismedioille tekojen liittyvän toisiinsa

Keski-Pohjanmaalla Kaustisella tuhoutui viikonloppuna tulipalossa omakotitalo. Paikallismedioille tapausta kommentoineen poliisin mukaan palo ja kolari liittyvät toisiinsa.

Perhonjokilaakson ja Keskipohjanmaa-lehtien tietojen mukaan palo syttyi yhdeksän aikaan illalla lauantaina Kaustisella. Hieman myöhemmin Perhossa valtatie 13:lla tapahtui kuolonkolari, jossa henkilöauto oli törmännyt päin rekkaa.

Poliisin paikallismedioille vahvistaman tiedon mukaan tahallaan sytytetyksi epäilty palo ja kolari liittyvät toisiinsa.

Myös MTV Uutisten saamien tietojen mukaan kuolonkolarin ajanut yli 30-vuotias mies oli ensin sytyttänyt lähiomaistensa omakotitalon tuleen, lähtenyt sen jälkeen autonrattiin ja ajanut kolarin valtatiellä. MTV:n tietojen mukaan talon asukkaat eivät olleet paikalla palon syttyessä.

Pelastustoimen mediapalvelutiedoissa kerrotaan, että hälytys oli tullut kello 21.58, ja paikalle lähti viisi pelastuslaitoksen yksikköä. 

Tapauksen tutkinnanjohtaja on tänään vaihtunut. Rikoskomisario Kristiina Boholm ei tutkinnan keskeneräisyyden vuoksi tiedota tutkinnan etenemisestä tässä vaiheessa. Hän kuitenkin vahvistaa, että sammutustöistä huolimatta mitään ei ollut tehtävissä talon pelastamiseksi tuholta.

Lue myös:

    Uusimmat