MTV:n Rikospaikka-ohjelma paljastaa Kotkan henkirikoksen "ennennäkemättömät piirteet": Tekijä yritti hävittää ruumiin paloina keittämällä

1:11

Illan Rikospaikka-ohjelma paljastaa hätkähdyttäviä yksityiskohtia Kotkan elokuisesta henkirikoksesta ja ruumiin hävittämisestä.  Kyse on tapauksesta, jossa 43-vuotiaan irakilaismiehen epäillään tappaneen asunnossaan Kotkan Karhuvuoressa 36-vuotiaan toisen irakilaismiehen.

MTV kertoi lokakuun lopussa, että juttuun liittyy ”rajuja ja ennennäkemättömiä piirteitä”. Rikospaikan uusien tietojen mukaan poliisi epäilee, että tekijä oli henkirikoksen jälkeen sahannut uhrin pieniin paloihin ja keittänyt niistä lihat irti ruumiin hävittämiseksi.

Poliisi löysi epäillyn asunnosta luita ja muita uhrin jäänteitä. Uhrin kaikkia ruumiinosia ei ole vieläkään löydetty.

Suomen rikoshistoria ei tunne vastaavaa ruumiin hävittämistapaa, vaikka paloittelusurmia on ollut aiemminkin. Tapaus on myös kansainvälisesti äärimmäisen poikkeuksellinen.

Keskusrikospoliisi ei halua kommentoida asiaa millään tavalla.

Kotkan henkirikoksen uhri oli alun perin ilmoitettu kadonneeksi, mutta tapaus muuttui henkirikostutkinnaksi ja tutkintavastuu siirtyi KRP:lle.

Kymenlaakson käräjäoikeus on vanginnut todennäköisin syin taposta epäiltynä irakilaisen miehen, joka on syntynyt vuonna 1975.

Rikospaikka keskiviikkoisin MTV3-kanavalla 22.35

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja