Mainos

MTV Kuopiossa: Järkyttyneet paikalliset katselevat bussiturman jälkiä hiljaisina – "Niin monta kertaa olen tässä sillalla kävellyt"

0:29

Kuopion eilinen bussiturma järkytti paikallisia. Sillalle kerääntyi illan ja aamun aikana sankka joukko eri-ikäisiä paikallisia katsomaan linja-auton nosto-operaatiota.

Moni seurasi tapahtumaa hiljaisena, toiset keskenään keskustellen. Silta oli tuttu monelle.

– Kyllä tämä pysähdytti, en olisi voinut kuvitellakaan, että näin käy. Kuinka monta kertaa olen kulkenut tällä sillalla ja aina katsonut, että tästä on iso pudotus – mutta että bussi syöksyisi siitä alas, se tuntuu epätodelliselta, kertoo kahden lapsensa ja miehensä kanssa sillalla ollut Satu Lehto.

"Ei tunnu mahdolliselta"

Sadun mies Petri Karttunen on myös mietteliäs.

– Tämä on meidän tyttären koulumatkan varrella, kyllä se mietityttää, että näinkin lähellä voi tapahtua tällaisia tapahtumia, jotka eivät tunnu mahdollisilta.

Perhe havahtui onnettomuuteen jo päivällä, kun olivat hakemassa nuorimmaistaan esikoulusta. Liikenne oli ruuhkautunut.

– Netistä katsoimme, mitä on tapahtunut, ja mies sanoi, että bussi on suistunut sillalta radalle, Lehto kertaa päivän tapahtumia.

Bussi saatiin nostettua yön aikana junaraiteilta. Onnettomuustutkintakeskus aloittaa tänään turman osallisten kuulemisen.  

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja