MTV jatkoilla: TTK-kisaaja Shawn Huffin tanssi-ilme sai Tilda-vaimon repeämään: "Yhden kerran yritettiin yhdessä, mutta..."

Shawn ja Tilda Huff saapuivat Kämpiin juhlimaan Suomen itsenäisyyttä.

Itsenäisyyspäivän vastaanotto Presidentinlinnassa on tullut päätökseensä ja Linnan juhlista siirryttiin virallisille jatkoille Hotel Kämpiin Helsingin keskustaan. 

MTV Uutiset on myös paikan päällä aistimassa tunnelmaa. Paikalle saapui muun muassa tällä kaudella Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa ihastuttanut entinen koripalloilija Shawn Huff yhdessä Tilda-puolisonsa kanssa. 

Tilda kertoi seuranneensa TTK-kisaa eri silmin tänä vuonna, kun oma läheinen oli parketilla pyörähtelemässä. 

– Shawnilla oli loistava fiilis koko ajan siellä päällä. Oli hauska katsoa, kun oma noin läheinen oli siellä tanssimassa. Erilaista, hän kuvaili. 

Shawn & Saana – Perfect 6:46
Shawn parketilla yhdessä Saana Akiolan kanssa

Tilda paljasti Shawnin harjoitelleen tanssiaskeleita ahkerasti yksin kotona. 

– Yhden kerran yritettiin yhdessä, mutta minua alkoi naurattaa niin paljon. Kun Shawn ottaa sen tanssi-ilmeen, niin se oli minulle niin hassua, etten pystynyt mitään muuta kuin nauraa, hän kuvaili. 

Shawn & Saana - Päästä varpaisiin 6:17
Shawn & Saana - Päästä varpaisiin

TTK-syksy on monelle tähtioppilaalle intensiivinen rupeama, sillä harjoituksia kertyy runsaasti. Shawn kertoi huomanneensa, että tavallisen arkeen palautuminen kesti monta viikkoa. 

– Tämä viimeinen viikko on ollut sellaista, että on alkanut tuntua vähän enemmän normaalilta. Kyllä siinä kävi kierroksilla, se on niin intensiivinen. Se treenaaminen, heittäydyt siihen täysillä mukaan. Kyllä siinä kestää vähän aikaan, että siitä pääse yli, hän summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat