Mainos

MTV.fi ja MTV Uutiset ennätysvauhdissa – Arhinmäen irvailu upposi yleisöön

MTV.fi teki viime viikolla kävijäliikenteessä uuden kaikkien aikojen ennätyksen. Myös MTV Uutiset ylsi uuteen ennätykseen vilkkaan uutisviikon ansiosta.

Ennätyksen takasivat poliittista takinkääntöä kuvannut videojuttu, hallituksen leikkauslistan ja mielenilmauksen uutisointi sekä kadonneen nuoren naisen tapaus.

Viime viikon vetonaula oli videojuttu, jossa vasemmiston Paavo Arhinmäki irvailee ulkoministeri Timo Soinille kääntämällä takkinsa vuoren nurinniskoin.

Puolet jutun kävijäliikenteestä tuli Facebookin kautta. Uutisartikkelia on jaettu kymmeniä tuhansia kertoja ja siinä on satoja lukijoiden kommentteja.

– Arhinmäen tapaus oli erinomainen esimerkki kuvallisesta poliittisesta retoriikasta, joka toimii hyvin sosiaalisessa mediassa. Huipputyötä MTV Uutisten politiikan toimitukselta, MTV Superdeskin toimituspäällikkö Jyrki Huotari kehuu.

Myös hallituksen leikkauslistan ja perjantaisen mielenilmauksen uutisointi vetivät MTV.fissä poikkeuksellisen hyvin.

– Uutismaailmassa asia-aiheet kiinnostavat käyttäjiä, kun niillä on selkeä kosketuspinta yleisöön, Huotari sanoo.

– Lukijoiden kulutustottumukset ovat muuttuneet pysyvästi. Nyt halutaan pitkiä, taustottavia juttuja yhteiskunnan isoista päätöksistä ja ilmiöistä. Samaan aikaan lukijaa pitää viihdyttää nopealla ja helposti jaettavalla videosisällöllä. Siihen me pyrimme, sanoo toimituspäällikkö Karri Lehtiö.

Onnistuneiden viikkojen takana on myös työyhteisön hyvä henki.

– Pyrimme siihen, että isojen uutistapahtumien seurannan lisäksi toteutamme päivittäin paljon myös omia juttuideoita. Tällaisia ovat esimerkiksi laajat henkilöhaastattelut, erikoisraportit sekä koskettavat ja hauskat someilmiöt, lisää uutistuottaja Mona Haapsaari.

Seuraa ja kommentoi MTV Uutisia myös

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.