Movetron-yhtyeen Päivi Lepistö viettää ensi vuonna 50-vuotispäiviään – näin hän aikoo juhlia

90-luku ei koskaan kuole – Pandora ja Päivi Lepistö 7:42
Videolla Pandora ja Päivi Lepistö kertovat, kuinka 1990-luku ei koskaan kuole

Päivi Lepistö keikkailee yhä ahkerasti Movetron-yhtyeen kanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman Euroviisu-aiheiseen, parinvaihtoviikon erikoislähetykseen saapunut Movetron-yhtyeen Päivi Lepistö kuvailee olleensa kova viisufani lapsesta lähtien. Hän muistelee MTV Uutisille, ettei ole tainnut jättää yksiäkään viisuja seuraamatta niin pitkään, kun musiikki on ollut osana hänen elämäänsä. 

Ruotsalaisartisti Loreenin Euphoria nappasi viisuvoiton vuonna 2012, ja se on säilynyt myös Lepistön mielessä yhtenä kaikkien aikojen upeimpana viisuesityksenä. 

Movetron keikkailee yhä aktiivisesti, ja Lepistön mukaan kesä kului vahvasti tien päällä. Syksy on sujunut rauhallisimmissa merkeissä. 

Ensi vuonna Lepistö täyttää 50 vuotta ja juhlia on kuulemma suunniteltu jo pitkään. 

– Monet ovat kysyneet, että meinaanko juhlia ja olen sanonut, että meinaan. En ole vielä hirveästi tehnyt sen eteen mitään konkreettista, mutta koko ajan työstän sitä asiaa. Siellä ne häämöttää, nehän on jo keväällä, toukokuussa, Lepistö kertoi. 

– Pitää vielä paikka keksiä Tampereella joku paikka se tulee olemaan. Mutta ajattelin kyllä, meinaan juhlia. Juhlin nelikymppisiänikin, niin miksen juhlisi varsinkin viiskymppisiäni myös? 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat