Motoristi potkaisi autoa ja tilanne riistäytyi äärimmäisen nopeasti käsistä – järjetön välikohtaus tallentui videolle Kaliforniassa

Valtatiellä sattunut vaarallinen tilanne tallentui videolle Kalifornian osavaltiossa Yhdysvalloissa keskiviikkona.

Silminnäkijän videolla näkyy, kuinka moottoripyöräilijä potkaisee henkilöautoa ja tulee käynnistäneeksi hurjan tapahtumasarjan. Henkilöauton kuljettaja vastaa potkuun kääntämällä ajoneuvonsa päin moottoripyörää. Henkilöauto rysäyttää päin keskikaidetta ja siitä edelleen kaistojen yli päin lava-autoa, joka sinkoutuu törmäyksen voimasta katolleen.

Videon kuvannut Chris Traber kertoi perjantaina Los Angeles Timesille, että henkilöauto oli töytäissyt kaistanvaihdon yhteydessä moottoripyörää, ilmeisesti koska ei havainnut tätä. Motoristi onnistui pitämään pyöränsä pystyssä ja ajoi vihaisena huutamaan henkilöauton kuljettajalle, joka puolestaan huusi jotakin takaisin. Silminnäkijä Traber kaivoi puhelimensa esille ja aloitti videon kuvaamisen sen jälkeen, kun motoristi oli potkaissut autoa. Videolla näkyvä potku oli toinen laatuaan.

Moottoripyöräilijä jatkoi matkaansa pysähtymättä. Poliisi etsii häntä.

Lava-auton kuljettaja sai tilanteessa lieviä vammoja ja hänet kuljetettiin sairaalaan. Henkilöauton kuljettaja selvisi ilman vammoja.

Lue myös:

    Uusimmat