Motörheadia ei nähdä Ilosaaressa – Syynä Lemmyn terveysongelmat

Brittiläinen Motörhead on perunut kesän kaikki esiintymisensä ja täten myös ensi viikon Ilosaarirockin keikan.

Ilosaarirockin järjestäjät tiedottivat Motörheadin esiintymisen peruuntumisesta maanantai-iltana. Yhtye on joutunut perumaan kesän kaikki esiintymisensä solisti Lemmy Kilmisterin terveysongelmien takia. Motörheadin rumpali Mikkey Dee kertoi ruotsalaislehti Expressenille, että lääkärit olivat kehottaneet Kilmisteriä lepäämään muutamien viikkojen ajan.

Ilosaarirock etsii korvaajaa Motörheadin tilalle.

– Juuri saatiin tieto. Todella ikävä tilanne, mutta tärkeintä tässä on saada mies kuntoon. Sairaudelle ei kukaan mitään mahda, ei edes Lemmy. Koitetaan löytää Motörheadin tilalle saman genren kansainvälinen bändi helpottamaan mielipahaa, lupaa Ilosaarirockin ohjelmapäällikkö Panu Hattunen tiedotteessa.

Motörheadin oli määrä esiintyä Itävallassa juhannusviikonloppuna, mutta bändi joutui perumaan keikkansa. Konserttijärjestäjä tiedotti 67-vuotiaan Kilmisterin saaneen vakavan hematooman, eli verenpurkauman, jonka vuoksi Lemmy määrättiin laulukieltoon. Aiemmin keväällä laulaja-basistin sydän reistaili, ja hän sai tuolloin sydämentahdistimen. Vielä perjantaina bändi viestitti Lemmyn voinnin olevan parempaan päin.

– Lemmy on elossa, hengittää, puhuu, panee, juo, syö, lukee ja aikoo palata keikoille pian. Kuten raportoitu, hänellä oli terveysongelmia keväällä, ja oli valitettavaa, että hän sairastui uudestaan näin pian, bändi kirjoitti kotisivuillaan.

Motörheadin piti esiintyä Ilosaarirockissa sunnuntaina 14. heinäkuuta. Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin. Sunnuntain päivälipun voi vaihtaa halutessaan lauantaille.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat