Moto3-kuljettaja sai kilpailukieltoa aiheutettuaan massiivisen kolarin – video näyttää tilanteen vaarallisuuden

Moto3-luokan turkkilaiskuljettaja Deniz Öncü ei aja kahdessa seuraavassa osakilpailussa saatuaan tuomaristolta kilpailukieltoa.

Kolme viikkoa sitten ajettu Yhdysvaltain Moto3-osakilpailu päättyi rajuun joukkokolariin, jossa oli osallisena MM-sarjaa johtava Pedro Acosta, Andrea Migno ja Jeremy Alcoba.

MAINOS

MotoGP-kausi C Moressa!

Emilia-Romagnan GP:n lähetykset 23.10. - 24.10.
La: Aika-ajot Moto3 klo 13.30, MotoGP klo 15.05, Moto2 klo 16.05
Su: Osakilpailut Moto3 klo 11.45, Moto2 klo 13.05, MotoGP klo 14.40

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C More Maxilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Onnettomuus sai alkunsa, kun Deniz Öncü vaihtoi suoralla linjaa ja osui Alcoban etupyörään, joka menetti välittömästi pyöränsä hallinnan ja kaatui. Takaa tulleet Migno ja Acosta eivät ehtineet väistää maassa liukunutta Alcoban pyörää, joka toimi tilanteessa ikään kuin hyppyrinä.

Migno ja Acosta lähtivät osumasta hurjiin ilmalentoihin, mutta kaikki osalliset selvisivät tilanteesta ilman loukkaantumisia.

Tuomaristo langetti 18-vuotiaalle Öncülle tilanteen aiheuttamisesta kahden kisan kilpailukiellon, mikä tarkoittaa, että turkkilainen ei pysty osallistumaan tämän viikonlopun Emilia-Romagnan GP:hen eikä kahden viikon päästä ajettavaan Portugalin GP:hen.

Lauantaina Misanon radalla ajetuissa aika-ajoissa nopein oli Niccolo Antonelli. Aki Ajon KTM-tallin Pedro Acosta lähtee sunnuntain kilpailuun viidennestä lähtöruudusta ja tallikaveri Jaume Masia kuudennesta ruudusta.

Lue myös:

    Uusimmat