Moskovan terrori-iskusta selvinnyt Aljona jätti jäähyväiset kaaoksen keskellä – kuuntele hyytävät ääniviestit

Moskovan terrori-iskusta selvinnyt jätti kaaoksen keskellä hyytävät hyvästit 4:11
Kuuntele hyytävät ääniviestit videolta. Videolla Aljona kertoo myös, miten pääsi pakenemaan konserttisalista.

Venäläistaiteilija jätti ampumisen keskeltä jäähyväiset ääniviestillä, mutta selvisi lopulta kuin ihmeen kaupalla Moskovan terrori-iskusta.

Moskovan keskustasta luoteeseen sijaitsevaan Crocus City Hall -konserttisaliin tehtiin terrori-isku perjantaina 22. maaliskuuta. Ainakin 143 ihmisen on vahvistettu kuolleen iskussa. Viranomaisten mukaan ihmisiä kuoli ampumahaavojen lisäksi savun aiheuttamaan myrkytykseen, kun hyökkääjät olivat sytyttäneet rakennuksessa myös tulipalon.

Venäläistaiteilija Aljona Kazinskaja on yksi iskusta selvinneistä. Kazinskaja pääsi konserttisalista kuin ihmeen kaupalla elossa.

Ensimmäiset laukaukset kuultuaan Kazinskaja lähetti Telegram-kanavalleen ensimmäisen 10 sekunnin mittaisen ääniviestin.

Viestissä hän kuulostaa hengästyneeltä ja pelokkaalta. Taustalla kuuluu myös laukauksia. Toisessa viestissä hän jättää hyvästit kaikille.

Ääniviestit voit kuunnella jutun alussa olevalta videolta, jossa Kazinskaja kertoo myös, miten pääsi konserttisalista ulos elossa.

Kazinskaja kertoi, että kotiin päästyään hän vain halasi kaikkia. Lisäksi hän sanoi, että tulee kestämään kauan ennen kuin hän menee uudelleen isoon konserttiin tai klubeille. Bell-uutiskanavan mukaan konsertti oli loppuunmyyty, ja myytyjen lippujen perusteella konserttisalissa olisi ollut ammuskelun alkaessa runsaat 6 000 ihmistä. Konsertissa oli määrä esiintyä neuvostoaikainen Piknik-rockyhtye.

Kazinskajan mukaan yhteiskunnan tulisi olla ystävällisempi.

– Kun jotain pahaa tapahtuu, muistamme, että olemme ihmisiä. Meidän tulisi kuitenkin olla inhimillisiä joka päivä, Aljona sanoo.

Keitä ovat sinisiin pukeutuneet miehet ammuskelun alettua Moskovan konserttisalissa? Alla oleva video paljastaa oudon käytöksen

Keitä ovat sinisiin pukeutuneet miehet ammuskelun alettua Moskovan konserttisalissa? Video paljastaa oudon käytöksen 1:29

Lue myös:

    Uusimmat