Mainos

Moottorivene kaatui Mikkelissä, kaksi lasta ja kolme miestä joutui veden varaan

Mikkelissä moottorivene kaatui perjantaina kovassa vauhdissa, ja viisi ihmistä joutui veden varaan. Onnettomuus tapahtui Saimaalla voimalaitoksen selällä. Pelastuslaitos sai asiasta hälytyksen puoli seitsemän aikaan illalla.

Veneestä pudonneet saatiin nostettua ylös ja heidät vietiin tarkastettavaksi Mikkelin keskussairaalaan. Veneessä oli kolme aikuista miestä ja kaksi lasta. Veden varaan joutuneet olivat pahasti kylmettyinä, vaikka pelastuslaitos pääsi paikalle noin 10 minuuttia hälytyksen jälkeen. Yhden veden varaan joutuneen pelasti paikalla ollut vesijetti.

Pelastuslaitos sai tapahtuneesta useita ilmoituksia, ja paikalle hälytettiin useita ensihoitoyksiköitä, Etelä-Savon pelastuslaitoksen johtoauto, pelastussukellusauto, sekä öljytorjunta-alus

Yhdellä aikuisista miehistä ei ollut pelastusliivejä. Päivystävä palomestari Eero Aho kertoo, että onnettomuus tapahtui avoselällä, mutta onnettomuuden syistä ei ole vielä tietoa. Hän ei tiedä tarkasti, kuinka kovaa vene eteni.

Etelä-Savon pelastuslaitos muistuttaa, että etenkin kesän ensimmäiset veneilyt tulee suorittaa erityisen varovasti. Veneen turvalaitteiden, sekä pelastusliivien kunto tulee tarkastaa huolellisesti ja veneen vauhti on syytä pitää maltillisena.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja