Moottoriurheilutähti Lindsay, 26, ei sulattanut neuvoa bikinikuvien julkaisusta: "Voin olla kova kuljettaja, vaikka minulla on tekokynnet"

Moottoriurheilutähti Lindsay Brewer sai neuvon vanhemmilta naiskuljettajilta, että hänen ei pitäisi julkaista bikinikuvia. Tämä ei ollut 26-vuotiaan Brewerin mieleen, vaan hän latasi kovaa tekstiä vastapalloon. Aiheesta kertoo Daily Mail.

Brewerillä on laaja seuraajakunta sosiaalisessa mediassa. Instagramissa seuraajia on 2,1 miljoonaa ja TikTokissa yli puoli miljoonaa. Brewer ajaa USF Pro Championships -sarjassa ja tavoittelee urallaan paikkaa Indycarissa. Hän kertoi, millaista palautetta on saanut vanhemmilta kuljettajilta.

– Olen puhunut vanhempien naiskuljettajien kanssa ja kysynyt vinkkejä. He vain vastaavat, että minun täytyy lopettaa bikinikuvien julkaiseminen, sillä se saa naiset näyttämään huonolta urheilussa, Brewer kertoi.

– Jos todella olet feminismin ja alan naisten puolella, niin sinun tulisi antaa heidän olla oma itsensä, eikä asettaa heitä tiettyihin raameihin. Sinun ei pitäisi sanoa heille, että he eivät saa pitää meikkiä tai heidän täytyy pukeutua tietyllä tavalla ja välttää tietynlaisia julkaisuja. Se on mielestäni anti-feminismiä, Brewer jatkoi.

Brewerin mukaan monet ajattelevat hänestä, että hän on vain somevaikuttaja, joka leikkii moottoriurheilijaa. Brewer kielsi kuitenkin tämän ja kertoi, että hän on ajanut kartingia 11-vuotiaasta lähtien. Nykyään 26-vuotias Brewer lähetti suoran viestin kriitikoille.

– Minulla tulee aina olemaan valkaistut hiukset. Voin olla kova kuljettaja, vaikka minulla on tekokynnet. En halua, että minut asetetaan tietynlaiseen muottiin. Pystyn pitämään itsestäni huolta ja näyttämään tyylikkäältä ja "tyttömäiseltä", mutta voin olla samalla nopea radalla, Brewer latasi.

Lue myös:

    Uusimmat