Montoya manasi osumaa Villeneuveen

McLarenin Juan Pablo Montoya harmitteli sitä, että auto vioittui heti Britannian GP:n lähdössä hänen osuttua yhteen Jacques Villeneuven BMW:n kanssa.

- Oli suuri harmi, että Villeneuve menetti hallinnan ja osui autoni sivuun, kun menimme lähdön jälkeen ensimmäiseen mutkaan. Törmäys synnytti autoni sivuponttooniin suuren reiän, minkä johdosta minulla oli läpi kisan hieman vaikeuksia autoni tasapainon kanssa. Ilman sitä olisi autollamme ja taktiikallamme nähty paljon vahvempi kisa, kuudenneksi ajanut Montoya sanoi.

Tv-kuvien perusteella syytä ei kuitenkaan voinut vierittää yksin Villeneuvelle, sillä Montoya oli tilanteessa kääntämässä sisään mutkaan, mutta siellä olikin jo kanadalaisen auto.

- Lähdössä Nico Rosberg pääsi ohittamaan minut, koska osuimme Montoyan kanssa yhteen ensimmäisessä mutkassa tilanteessa, joka oli normaali kilpailuautoiluvahinko. Minä ajoin sisäpuolella ja Montoya ajoi ulkopuolellani toisen auton perässä. Hän käänsi radan poikki ottaakseen ajolinjansa, muttei nähnyt minun olleen siellä. Lukitsin renkaani ja törmäsin häneen, mutta minulta ei onneksi hajonnut mitään, Villeneuve kertasi lähtökolariaan Montoyan kanssa.

Villeneuve sijoittui kisassa kahdeksanneksi ohitettuaan Rosbergin toisten varikkokäyntien myötä.

- Olin harmillisesti Nicon takana jumissa kolme neljäsosaa kisasta, mutta hän ei tehnyt virheitä. Kävimme hyvän taiston. Sitten näin hänen menevän viimeiselle varikkokäynnilleen kolme kierrosta minua aikaisemmin. Otin sen jälkeen niiden kolmen kierroksen aikana kovia riskejä ajaessani kuluneilla renkailla. Ihmiset väittävät, että ukkomiehet ajavat hitaammin, mutta mielestäni asia on juuri päinvastoin, Villeneuve sanoi viitaten viimeviikkoisiin häihinsä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat