Monta lookia yhdellä ripsivärillä

Stailatut ripset ovat uusi must! NIVEA Beautén uudella ripsivärillä voi ripsien lookia vaihdella mielen mukaan. Double Black Designerilla ripsistä saa aina tunnelmaan sopivat: pitkät ja hillityt tai paksut ja tuuheat.

NIVEA Beauté Double Black Designer -ripsivärissä yhdistyy kaksi erilaista ripsivärikoostumusta, Lenght ja Volume, joille molemmille on omat harjansa.

Lenght-koostumuksen kumiharja erottelee ja pidentää ripset. Silkkinen ripsivärikoostumus levittyy kauniisti ripsiin juurista kärkeen. Kumiharja käsittelee tarkasti myös lyhyet ripset ja tekee niistä viettelevän kaarevat. Kumiharjalla levitettynä ripsiväri kuivuu nopeasti ja ripsistä tulee kauniin kaarevat.

Volume-koostumuksen harja antaa ripsille maksimaalista tuuheutta paakkuja jättämättä. Ripsivärin hohtava, runsas

koostumus saa aikaan runsaan, tuuhean ja juhlavan vaikutelman. Volume-koostumus sisältää mehiläisvahaa ja glyseriiniä, jotka tekevät ripsistä elastiset ja pehmeät.

Dramaattiset silmät voi loihtia käyttämällä Double Black Designerin molempia koostumuksia. Ensin pidennetään ja erotellaan ripset Lenght-koostumuksella ja sen jälkeen lisätään tuuheutta Volume-koostumuksella.

NIVEA Beauté Double Black Designer -ripsivärin tärkeimmät ainesosat:

Pantenol (B-ryhmän vitamiini), joka hoitaa ja parantaa ripsien rakennetta

Luonnolliset ja synteettiset vahat

Ripsien tuuheuttaja

Mustat väripigmentit

NIVEA Beauté Double Black Designer -ripsiväriä on saatavilla mustana vesiliukoisena ja vedenkestävänä.

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat