Moninkertaisen olympiavoittajan rohkeat valinnat uran jälkeen – oli mukana alastomien deittiohjelmassa, alusasukuvat olivat liikaa lentoyhtiölle

Neljä olympiakultaa uinnissa voittanut Hollannin Inge de Bruijn on ollut monessa mukana kilpauransa jälkeen. Hän on muun muassa poseerannut mallikuvissa sekä osallistunut alastomien deittiohjelmaan nimeltä "Adam söker Eva" (Adam etsii Evaa).

De Bruijn lopetti uinti-uransa vuonna 2007. Alusvaateyritys Sapph teki tämän jälkeen hänen kanssaan sopimuksen. Hollantilaiselle lentoyhtiölle KLM:lle de Bruijnin kuvat olivat liikaa. Se kieltäytyi ottamasta lennoilleen Holland Herald -lehteä, jossa oli de Bruijnin kuvia. 

– Emme halua loukata matkustajiamme, KLM:n edustaja sanoi tuolloin.

Nykyään 46-vuotias de Bruijn oli vuonna 2017 mukana deittiohjelmassa. Ideana oli etsiä rakkautta paratiisisaarelta, jossa kilpailijat kulkivat alasti. Hollantilainen ei löytänyt ohjelmasta rakkautta, mutta se poiki hänelle lisää tv-töitä. Hän on antanut uransa jälkeen sadoittain haastatteluja ja ollut jopa mukana Hollannin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, jossa hän oli kolmas.

De Bruijn voitti urallaan 36 arvokisamitalia, joista 18 on kultaisia. Hänet valittiin maailman parhaaksi naisuimariksi vuosina 2000 ja 2001.

Lue myös:

    Uusimmat