MM-rallin todellinen painajaishetki näkyi tv-kuvissa – Kalle Rovanperän kartturikin kauhisteli: "Lähetin hänelle sydämiä"

Näin kävi kartanlukija Scott Martinin nuottiviholle – hätääntyneet ilmeet tallentuivat tv-kuviin 1:31
Näin kävi kartanlukija Scott Martinin nuottiviholle – hätääntyneet ilmeet tallentuivat tv-kuviin.

MTV Urheilun MM-rallilähetyksessä perjantaina asiantuntijana oleva maailmanmestarikartturi Jonne Halttunen palasi kollegansa Scott Martinin tekemään virheeseen Portugalin MM-rallissa.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Puolan MM-ralli 27.–30.6.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Martin ja hänen Toyota-kuskiparinsa Elfyn Evans kokivat kolmea viikkoa sitten todella ikävän yllätyksen, kun Martin unohti nuottivihkonsa 6. erikoiskokeen jälkeiselle tarkastuspisteelle

Kartturin ja Evansin onneksi Martinilla oli nuotit kuvina myös puhelimessaan, mutta tapaus ei jäänyt huomaamatta MM-autokuntien keskuudessa. Jonne Halttunen ei halunnut lähteä kuittailemaan tilanteella. 

– Kyllä tässä piti vain antaa kaikki sympatia hänelle. Minäkin lähetin hänelle sydämiä puhelimeen. Voin kuvitella sen tunteen, että se on pahin painajainen kartanlukijalle, jos huomaat, ettei sinulla ole nuotteja, Kalle Rovanperälle nuotteja lukeva, myös Portugalissa kisannut Jonne Halttunen totesi. 

Yllä oleva video: Näin Martin hukkasi nuottivihkonsa. Kartturin järkytys on suuri, kun hän tajuaa erheensä. 

Halttunen kehuu tiimikaveriaan Martinia todelliseksi ammattimieheksi. 

– Häneltä löytyi puhelimesta nuotit jemmasta. Hän hanskasi tilanteen, propsit siitä. 

– Tämä on erikoinen laji. Kaikkea voi sattua. 

Halttunen ja Rovanperä eivät ole mukana tämän viikon Sardinian MM-rallissa. MTV Urheilun seurantaan perjantain ajopäivästä pääset tästä linkistä

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat