MM-kisojen tähtivahti ei ilmestynyt Valioliiga-jätin harjoituksiin – siirtosaagassa tukalat paikat

Jalkapallon tämän kesän MM-kisoissa Belgian maalilla loistanut Thibaut Courtois on noussut jälleen isosti otsikoihin Iso-Britanniassa. Courtois ei nimittäin ilmestynyt Valioliiga-jätin Chelsean harjoituksiin maanantaina.

Ylälaidan videolla maanantain Tulosruutu.

Courtoisin oli tarkoitus käydä neuvotteluja Chelsean tuoreen italialaismanagerin Maurizio Sarrin kanssa tulevaisuuden kuvioista lontoolaisseurassa. Courtois ei kuitenkaan ikinä ilmestynyt paikalle.

Taustalla on jo pitempään jatkunut siirtosaaga.

Courtois on ilmoittanut haluavansa palata takaisin Espanjaan ja Madridiin, jossa hänen lapset asuvat.

LaLiga-jättiseura Real Madrid on ollut puolestaan halukas palkkaamaan hänet uudeksi ykkösmaalivahdikseen.

Raporttien mukaan Chelsea on ollut avoin Courtoisin kauppaamiselle. 26-vuotiaan tähtivahdin nykyinen sopimus päättyy tämän kauden jälkeen ja lontoolaisseura haluaa saada hänestä vielä korvauksen, ennen kuin hän voi siirtyä vapaalla siirrolla muualle.

Siirrossa isoin ongelma on liittynyt nimenomaan Chelseaan, joka ei ole meinannut löytää korvaajaa Courtoisille.

Courtois siirtyi Chelseaan aikanaan jo vuonna 2011. Tuolloin hän lähti lainalle Espanjaan Atletico Madridin riveihin, missä hän nousi aivan maailman maalivahtieliittiin.

Siirtosaagassa ollaan nyt jo tukalassa asemassa, sillä Englannissa siirtoikkuna sulkeutuu torstaina. Näin ollen Chelsealla alkaa olla melkoinen kiire Courtoisin korvaajaetsinnässä. 

Lue myös:

    Uusimmat