MM-kisatoimittaja menehtynyt Qatarissa äkillisesti – toinen kuolema lyhyeen aikaan

Jalkapallon MM-kisoissa töissä ollut qatarilainen kuvatoimittaja Khalid al-Misslam on kuollut äkillisesti, Gulf Times kertoo. Hän on toinen toimittaja, joka on menehtynyt Qatarissa lyhyen ajan sisään.

Al-Misslamin kuolinsyystä ei ole toistaiseksi tietoa. Hän oli ollut tekemässä jalkapallon MM-kisoissa töitä qatarilaiselle uutiskanava Al Kass TV:lle. Tv-kanava mainitsi hänen kuolemansa lyhyesti livelähetyksessään.

Vain päiviä aiemmin oli tullut tieto niin ikään Qatarin MM-kisoissa töissä olleen yhdysvaltalaisen toimittajan Grant Wahlin kuolemasta.

CBS Sportsille työskennellyt Wahl menetti tajuntansa lehdistökatsomossa perjantaina kesken Hollannin ja Argentiinan välisen puolivälieräottelun. Hänelle annettiin ensiapua katsomossa ja hänet vietiin pois paareilla.

Wall Street Journal kertoi Wahlin saaneen ilmeisesti sydäninfarktin. Wahl kertoi aiemmin uutiskirjeessään joutuneensa käymään lääkärin vastaanotolla Qatarissa. Hän kertoi mahdollisesti sairastavansa keuhkoputkentulehdusta.

MM-kisoissa kuollut toimittaja puhui Argentiinasta"minun joukkueena" 0:17
Videolla kuvaa Grant Wahlista MM-kisoissa.

Wahlin veli Eric Wahl julkaisi sittemmin Instagramissa päivityksen, jossa hän epäili veljensä joutuneen henkirikoksen uhriksi. 

Lue myös:

    Uusimmat